Copy
MILON bv - Nieuwsbrief februari 2015
Beste heer / mevrouw <<Achternaam>>,

Om net dat beetje extra informatie te geven over MILON, onze projecten, leuke weetjes en handige tips, brengen we vanaf nu vier keer per jaar een nieuwsbrief uit. Namens MILON wens ik je veel leesplezier.

Met vriendelijke groet,

drs. ing. Patrick Trikels
Directeur

Vlagheide


Een mooi en groot project waar MILON kan bewijzen dat zij echt dé expert is op het gebied van bodem. Van heidegebied tot grote afvalberg. En tussendoor gefungeerd als militair vliegveld tijdens de WOII in het kader van Operatie Market Garden. Een bijzonder en belangrijk stuk grondgebied met veel historie. Eindbestemming van Vlagheide? Een veelzijdig natuur- en recreatiegebied waarin MILON een thuiswedstrijd speelt…

Lees verder op onze website
 

GeoBoot

Haal jij ook altijd natte voeten bij het inmeten van watergangen? Wij wel. Daarom zijn wij ook erg blij met deze vondst. Want vanaf nu kun je die extra paar droge sokken gerust thuis laten.
Hoe dat zit lees je hier

Op de proef

Proefnemingen maken het mogelijk om niet vergunde activiteiten tijdelijk te kunnen uitvoeren. Voorwaarde is dat proefnemingen opgenomen worden in jouw omgevingsvergunning. Jij verzoekt daarbij in de aanvraag om proeven te mogen nemen met het doel ontwikkeling en verbetering van de bestaande (vergunde) activiteiten. Meer weten? Lees verder

Expert aan het woord

“Gedreven met een informeel karakter. Zo omschrijf ik niet alleen mezelf, maar ook MILON.
 
Vol trots kan ik zeggen dat ik al ruim 22 jaar eigenaar en directeur ben van MILON, dé expert op het gebied van bodem, ruimte en milieu. Ook het onderdeel bouwstoffen voeg ik graag toe aan onze portefeuille. Binnen MILON werken 19 gedreven mensen met alle kennis en expertise in huis. Individueel en als team kunnen wij je alles bieden wat nodig is: van het doen van bodemonderzoek en het opstellen van offertes tot het aanvragen van de benodigde vergunningen en het geven van advies op maat. Kies je voor MILON dan heb je alle expertise onder één dak.


Om net dat beetje extra informatie te geven over MILON, onze projecten, leuke weetjes en handige tips, brengen we vanaf nu vier keer per jaar een nieuwsbrief uit. Namens MILON wens ik je veel leesplezier.”

Leuk om te weten

Bodem

De bodem is veelzijdig. Dit zelfstandige naamwoord heeft als betekenis de oppervlakte van de aarde. Tevens is bodem een synoniem voor grond. Maar bodem is ook een definitie van de onderkant van een emmer, zodat je er iets in kunt stoppen. Een veldwerker binnen MILON is dagelijks bezig met het afnemen van bodemonderzoeken.

Ruimte

Denk je aan ruimte, dan denk je al gauw aan het heelal. Heb je ooit geweten dat als je met de auto naar de zon zou rijden, je ruim 170 jaar non-stop onderweg bent? En dit met een snelheid van 100 km per uur. Mars is met 85 jaar iets dichterbij. Pluto is met 6850 jaar een lange trip. Voor MILON staat ruimte gelijk aan het opstellen van een goede ruimtelijke onderbouwing bij het aanvragen van een omgevingsvergunning.

Milieu

Wist je bijvoorbeeld dat we per jaar per inwoner ruim 550 kilo afval weggooien? Dat is een flinke berg. Het milieu is van ons allemaal. Denk groen, handel groen en zorg voor een goede afvalscheiding. Om ervoor te zorgen dat het milieu netjes blijft heb je als bedrijf een omgevingsvergunning nodig. En dat is nou juist een punt waar MILON je mee kan helpen.

Wist je dat...


… 2015 door de Verenigde Naties 2015 is uitgroepen tot Internationaal jaar van de bodem. Hiermee wil de VN de bewustwording versterken van het belang van de bodem en haar natuurlijke kapitaal. De bodem heeft die aandacht hard nodig. Net zoals wij de bodem nodig hebben, voor de productie van ons voedsel en het functioneren van levende ecosystemen. Meer informatie over Internationaal jaar van de bodem vind je op www.jaarvandebodem.nl.

Bezoek ook onze website
Share
Tweet
Share
Forward
 Of volg ons op social media
MILON op LinkedIn
MILON op LinkedIn
MILON op Facebook
MILON op Facebook
MILON op YouTube
MILON op YouTube


Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, Alle rechten voorbehouden.


Afmelden    Profielbeheer

Email Marketing Powered by Mailchimp