Copy
Butlletí nº13 · Febrer 2015

EL SERVEI D'OCUPACIÓ OFEREIX A LES EMPRESES
LA POSSIBILITAT D'ACOLLIR ALUMNES EN PRÀCTIQUES

Si la vostra empresa està interessada a acollir alumnes en pràctiques, us informem que el Servei d'Ocupació ofereix alumnes formats en:

- MECANITZACIÓ PER TALL I CONFORMAT I CNC
- ANGLÈS: GESTIÓ COMERCIAL
- ORGANITZACIÓ I GESTIÓ DE MAGATZEM
- ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA A PERSONES DEPENDENTS EN INSTITUCIONS

US RECORDEM QUINS AVANTATGES TÉ PER A LES EMPRESES ACOLLIR UNA PERSONA EN PRÀCTIQUES:

- Accedir a una borsa de treball àmplia i actualitzada, ja que l'empresa té la possibilitat de seleccionar els alumnes de pràctiques.

- Comptar amb professionals amb experiència i formació competitiva en el mercat de treball, durant un període definit de temps.

- Disposar de professionals formats que ja coneguin el funcionament de l'empresa i s'integrin fàcilment en l'equip de treball.

- Disposar d'una persona eficient que donarà suport en l’empresa sense cap cost per aquesta.

- Col·laborar en el desenvolupament i la millora competitiva del teixit empresarial de Caldes, d'acord amb les exigències del mercat de treball.

Els perfils professionals són:

- OPERARIS MECANITZAT I CNC amb estudis mínims d'ESO, amb formació prèvia en la preparació d’estris per a la mecanització, operacions de màquines eina per al punxament i plegatge, tall per plasma i oxitall, i l'elaboració de programes CNC per l’elaboració de peces

- ADMINISTRATIUS/IVES AMB ANGLÈS NIVELL INTERMEDIATE-BUSINESS, amb estudis mínims d'FPI i experiència administrativa, que poden treballar en ocupacions relacionades amb el departament de compres, recepció, atenció a clients i proveïdors, entre d'altres.

- GESTORS/ES DE MAGATZEM (o equivalent), amb estudis mínims de batxillerat, amb competències assolides de gestió de comandes, disseny i organització d'un magatzem i optimització de la cadena logística, entre d'altres. Poden treballar en ocupacions com tècnic/a de magatzem, cap de logística o administratiu/iva logístic/a.

- AUXILIAR D'ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA, amb estudis mínims de graduat escolar o equivalent, que poden treballar d'auxiliars en centres sociosanitaris i altres institucions socials.

Si esteu interessats en acollir alumnes en pràctiques, o voleu més informació, podeu contactar per correu electrònic: pfo@caldesdemontbui.cat
o per telèfon: 93 115 10 74 / 93 862 70 25

ACCIONS DE FORMACIÓ I SENSIBILITZACIÓ PER POTENCIAR LA COMPETITIVITAT DE LES EMPRESES DE CALDES DE MONTBUI

En el Butlletí núm. 11 es va enviar un qüestionari amb l'objectiu de detectar les principals necessitats de formació i sensibilització de les empreses de Caldes, així com els horaris i tipus d'accions més adients coneixent la vostra disponibilitat. El qüestionari tenia un format de multi respostes i l'han respost un total 58 empreses i persones emprenedores de Caldes de Montbui. Amb els resultats de l'enquesta es pot programar de manera més ajustada les activitats a realitzar durant aquest any 2015.

Les activitats de formació, per nivell d'importància, queden ordenades de la següent manera:

L'opció més valorada ha estat el Posicionament web amb un 82,76% de les respostes, seguida de Servei post venda i fidelització de clients, Màrqueting digital, social mèdia i Estratègies d'innovació i creativitat a les empreses, amb percentatges superiors al 75% de les empreses i persones emprenedores que han donat resposta.

Respecte als horaris preferits i la tipologia de sessió i format de les activitats els resultats han estat més igualats i repartits.

-El 43,1% els hi va bé l'horari de tarda nit, tot i que el 37,9% i el 36,2% els hi va bé respectivament, l'horari de tarda i l'horari de matí.

El format de sessió preferida ha estat la formació de curta durada, de 2 a 6 hores. El 58,6% de les respostes han triat aquest format com el preferit tot i que amb mínimes diferències amb la formació de més llarga durada.

En breu us farem saber la programació de les properes accions formatives.
Per més informació, us podeu adreçar a La piqueta – Desenvolupament Econòmic Local, de l'Ajuntament de Caldes de Montbui, al mail: lapiqueta@caldesdemontbui.cat i al telèfon 93 862 70 25.
© 2015 La piqueta
D’acord amb allò establert a la Llei Orgànica 15/99 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s’informa que les dades que figuren en aquesta comunicació estan incloses en un fitxer automatitzat, el responsable del qual és el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Caldes de Montbui. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició de les dades del fitxer dirigint-se al responsable d’aquest: Servei d'Ocupació de Caldes de Montbui a l'adreça postal: c. del Doctor Delger, 5 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)

Si voleu de deixar de rebre aquest butlletí, feu clic aquí    Si voleu actualitzar les vostres dades, feu clic aquí

Email Marketing Powered by Mailchimp