Copy
Butlletí nº21 · Novembre 2015

    ENLLAÇOS D'INTERÉS

    TEMES DEL MES:


EL CURS DE FORMACIÓ DE CAMBRERS/ES- AUXILIARS DE SALA FINALITZA EN BREU

Des del Servei de Formació Ocupacional de l'Ajuntament s'està realitzant el curs “Operacions bàsiques de restaurant i bar”, de 60 hores, que finalitzarà el proper dia 4 de desembre.

El curs està impartit per professionals qualificats i reconeguts dins del sector de l'hostaleria, fent servir una metodologia experiencial, que consisteix en alternar la teoria i la pràctica en un entorn real. Per a això, s'ha comptat amb la col·laboració de l'Hotel Balneari Broquetes.

Els continguts que s'hi treballen són:
- Sistema d'aprovisionament i mise en place del restaurant.
- Servei d'atenció al client en el restaurant.
- Introducció al vi.
- Curs de manipulació d'aliments.


Aquest curs està possibilitant que els alumnes (en la seva majoria joves menors de 30 anys) adquireixin i potenciïn les seves competències professionals i aportin un valor afegit com a futurs treballadors en l'àmbit de l'hosteleria.


QUINS CURSOS I SEMINARIS D'INTERÈS EMPRESARIAL PRIORITZEU PER AL 2016?

Us demanem, com cada any, que ens digueu quins cursos poden ser d'interès per a vosaltres, amb l'objectiu de continuar millorant la competitivitat empresarial en el nostre territori.

Com? Marcant els vostres interessos en el qüestionari que trobareu AQUÍ.


ACCIONS FORMATIVES PER A PERSONES QUE BUSQUEN OCUPACIÓ

Per tal de planificar nous cursos destinats a persones desocupades, ens interessa conèixer quines necessitats formatives detecteu en la vostra empresa, per poder formar treballadors que puguin ser del vostre interès en un futur pròxim.

Només heu de respondre el qüestionari que trobareu AQUÍ.

Si necessiteu més informació o per qualsevol aclariment us podeu adreçar a
La piqueta – Desenvolupament Econòmic Local,
i al Servei d'Empresa de l'Ajuntament de Caldes de Montbui:
Telèfons: 93 862 70 25 / 93 865 56 17
Adreces electròniques:
serveiempresa@caldesdemontbui.cat i lapiqueta@caldesdemontbui.cat
© 2015 La piqueta
D’acord amb allò establert a la Llei Orgànica 15/99 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s’informa que les dades que figuren en aquesta comunicació estan incloses en un fitxer automatitzat, el responsable del qual és el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Caldes de Montbui. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició de les dades del fitxer dirigint-se al responsable d’aquest: Servei d'Ocupació de Caldes de Montbui a l'adreça postal: c. del Doctor Delger, 5 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)

Si voleu deixar de rebre aquest butlletí, feu clic aquí  
Si voleu actualitzar les vostres dades, feu clic aquí

Email Marketing Powered by Mailchimp