Copy
Benvingut al nostre butlletí informatiu.

REALITZACIÓ D'ACCIONS DE FORMACIÓ I SENSIBILITZACIÓ PER POTENCIAR LA COMPETITIVITAT DE LES EMPRESES DE CALDES DE MONTBUI

Aquest any 2014 s'han realitzat un total de 8 seminaris de formació, adreçats a persones emprenedores i a empreses de Caldes Montbui. Un total de 132 persones han assistit a un o més d'aquests seminaris, que s'han desenvolupat al Centre d'Iniciatives Empresarials – Caldes Emprèn. La mitja de participació per curs, doncs, ha estat d'uns 16 alumnes.

La valoració global obtinguda per part de les persones assistents ha estat molt satisfactòria, donant puntuacions, en tots els seminaris, iguals o superiors a 8 sobre 10.

La temporalització de les accions formatives ha estat de 3 a 15 hores i s'ha distribuït en una o més d'una sessió, segons la durada. Destaquem especialment, com a activitat més ben valorada, el seminari «Aspectes fiscals i comptables que els autònoms han de conèixer del seu negoci», amb una puntuació mitjana de 9,21 (sobre 10). L'activitat amb més assistència ha estat el seminari «Posicionament als Cercadors (nivell bàsic)» que ha comptat amb 24 assistents i ha obtingut una puntuació mitjana de 8,68.Seminari «Posicionament als Cercadors (nivell bàsic)»

Aquests resultats reflecteixen la rellevància de continuar en aquesta línia i impulsar noves accions formatives que us permetin treballar amb una major competitivitat, d'acord amb les necessitats actuals del mercat.

Per això us animem a omplir l'enquesta que presentem a continuació, de forma que puguem adaptar al màxim la nostra oferta formativa a la vostra demanda, o afegir noves temàtiques que considereu de gran interès i que no estiguin incloses en les propostes que trobareu en aquest enllaç.

 
ENQUESTA

Si necessiteu més informació o per qualsevol aclariment us podeu adreçar a
La Piqueta – Desenvolupament Econòmic Local,
i al Servei d'Empresa de l'Ajuntament de Caldes de Montbui:
 
Telèfons: 938655617 / 938627025
Adreces electròniques: caldesempren@caldesdemontbui.cat, serveiempresa@caldesdemontbui.cat i lapiqueta@caldesdemontbui.cat

© 2014 La piqueta
D’acord amb allò establert a la Llei Orgànica 15/99 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s’informa que les dades que figuren en aquesta comunicació estan incloses en un fitxer automatitzat, el responsable del qual és el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Caldes de Montbui. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició de les dades del fitxer dirigint-se al responsable d’aquest: Servei d'Ocupació de Caldes de Montbui a l'adreça postal: c. del Doctor Delger, 5 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)

Si voleu de deixar de rebre aquest butlletí, feu clic aquí    Si voleu actualitzar les vostres dades, feu clic aquí

Email Marketing Powered by Mailchimp