Copy
Butlletí nº22 · Desembre 2015

    ENLLAÇOS D'INTERÉS

    TEMES DEL MES:


RESUM D’ACCIONS DE FORMACIÓ I SENSIBILITZACIÓ EMPRESARIALS SEGON SEMESTRE DE 2015

Durant el segon semestre de 2015 s'han realitzat 4 seminaris de formació, adreçats a persones emprenedores i empreses de Caldes Montbui. Els seminaris s'han desenvolupat al Centre d'Iniciatives Empresarials – Caldes Emprèn, han assistit un  i han comptat amb l'assistència d'un total de 62 persones.
 
Les quatre activitats que s’han fet han tingut un bon nivell de participació i d’acollida, amb valoracions globals assolides entre 8'85 i 9'27 sobre 10. Destaquem especialment la valoració donada als seminaris de Màrqueting digital / social media i Com pots fer amb èxit un guió d'elevator pitch.
 
Tanquem l'any 2015 havent realitzat un total de 12 accions formatives, que han comptat amb l'assistència de 198 persones, i que han obtingut molt bones valoracions globals.Com pots fer amb èxit un guió d'elevator pitch

Les actuacions realitzades i els resultats obtinguts aquest segon semestre han estat els següents:

Un món ple d'oportunitats
Al llarg del seminari s'han explicat quins són els principals canvis que s'estan produint a l'entorn i quines són les oportunitats presents i futures que s'obren als projectes empresarials.
Els assistents han pogut conèixer quins són els principals sectors emergents i com s’hi pot accedir.

Màrqueting digital / social media
Durant el seminari, dividit en dues sessions, s'ha pogut treballar, d'una banda, una estratègia de màrqueting digital concreta per a l'empresa i, de l'altra, com utilitzar les xarxes socials per generar rendibilitat al negoci. En aquestes sessions s'han desenvolupat molts exemples aplicables als diferents models de negocis representats per les persones participants.

Com pots fer amb èxit un guió d'elevator pitch
En el seminari s'ha treballat, a partir de molts exemples pràctics, aspectes claus i què cal dir i què no cal dir quan es vol captar l'atenció d'un client potencial en poc temps. Els assistents han pogut elaborar un guió d'elevator pitch adaptat a la seva empresa o al servei que volien oferir.

Anàlisi econòmica i financera
El seminari s'ha desenvolupat en dues sessions en què s'han donat a conèixer els principals fonaments teòrics i pràctics que cal conèixer per tenir un bon control econòmic i financer d'un projecte empresarial o d'emprenedoria. s'hi ha treballat: el balanç de situació, el compte de pèrdues i guanys, l'estat de tresoreria, el punt d’equilibri i l'anàlisi de ràtios.


APROFITEM PER RECORDAR-VOS QUE ENS INTERESSA MOLT LA VOSTRA OPINIÓ

En el número anterior d'aquest butlletí us animàvem a contestar dues enquestes, la primera estava orientada a conèixer els vostres interessos, per organitzar les properes accions formatives d'interès empresarial. La segona, ens aportarà informació sobre les necessitats de les vostres empreses, d'utilitat per planificar noves accions formatives, destinades a persones desocupades que volen millorar les seves competències professionals.

Volem donar les gràcies a les persones que ja heu respost una o totes dues enquestes i animem a aquelles persones que encara no ho heu fet a dedicar-hi uns breus minuts, així ens ajudeu a definir les properes accions que cal desenvolupar durant el proper any 2016.

Podeu contestar el qüestionari d'accions formatives d'interès empresarial AQUÍ.

Podeu contestar el qüestionari d'accions formatives destinades a futurs treballadors AQUÍ.

Si necessiteu més informació o per qualsevol aclariment us podeu adreçar a
La piqueta – Desenvolupament Econòmic Local,
i al Servei d'Empresa de l'Ajuntament de Caldes de Montbui:
Telèfons: 93 862 70 25 / 93 865 56 17
Adreces electròniques:
serveiempresa@caldesdemontbui.cat i lapiqueta@caldesdemontbui.cat
© 2015 La piqueta
D’acord amb allò establert a la Llei Orgànica 15/99 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s’informa que les dades que figuren en aquesta comunicació estan incloses en un fitxer automatitzat, el responsable del qual és el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Caldes de Montbui. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició de les dades del fitxer dirigint-se al responsable d’aquest: Servei d'Ocupació de Caldes de Montbui a l'adreça postal: c. del Doctor Delger, 5 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)

Si voleu deixar de rebre aquest butlletí, feu clic aquí  
Si voleu actualitzar les vostres dades, feu clic aquí

Email Marketing Powered by Mailchimp