Copy
Butlletí nº24 · Febrer 2016

    ENLLAÇOS D'INTERÉS

Enguany se celebrarà la 2a edició de la Nit de les idees, nit de les empreses, en què s'atorgaran els premis a les millors idees i empreses de Caldes de Montbui. Amb l'objectiu de reconèixer la creativitat i la innovació del teixit empresarial del territori, i per tal de donar-hi suport, es fa aquest concurs, que premia les idees i la creativitat dels més joves, la generació de noves idees empresarials, el desenvolupament de noves activitats empresarials sorgides a l’àmbit local, i la trajectòria i el dinamisme de les empreses calderines.

 

CATEGORIES DELS PREMIS:

Millor idea de negoci jove
En aquesta categoria es premiaran les idees de caràcter innovador, es puguin realitzar o no, presentades per estudiants d'ESO, batxillerat i cicles de grau mitjà i superior de tots els centres de secundària de Caldes de Montbui que no hagin guanyat cap premi en la mateixa categoria en anteriors edicions.

Millor idea emprenedora
En aquesta categoria es premiaran els projectes i idees empresarials, estiguin en funcionament o no, que es puguin realitzar en termes de viabilitat tècnica i econòmica. Podran participar-hi persones emprenedores en general, residents a Caldes de Montbui, més grans de 18 anys que no hagin guanyat cap premi en la mateixa categoria en anteriors edicions.

Millor iniciativa empresarial innovadora
En aquesta categoria es premiaran les millors iniciatives empresarials innovadores, creades els darrers 5 anys, ubicades a Caldes de Montbui i que no hagin guanyat cap premi en la mateixa categoria en anteriors edicions.

Millor iniciativa empresarial tradicional
En aquesta categoria es premiaran les millors iniciatives empresarials tradicionals. Podran participar-hi les empreses incloses a l'economia tradicional i de proximitat (comerç al detall, serveis a les persones, i altres), creades els darrers 5 anys, ubicades a Caldes de Montbui i que no hagin guanyat cap premi en la mateixa categoria en anteriors edicions.

Millor projecte d'intraprenedoria o corporate venturing
En aquesta categoria es premiaran els millors projectes d'intraprenedoria o de corporate venturing, és a dir, empreses que hagin creat un nou producte o servei amb una nova unitat de negoci independent de l'activitat principal. Podran participar-hi les empreses ubicades a Caldes de Montbui, que hagin desenvolupat un projecte en els darrers 5 anys, dins la pròpia empresa, o participin d'una corporate venturing i que no hagin guanyat cap premi de la mateixa categoria en anteriors edicions.

Reconeixement - Empreses centenàries
En aquesta categoria s'atorgarà un reconeixement a totes aquelles empreses calderines que acreditin la seva condició de centenàries.

Els premis de la Nit de les idees, nit de les empreses es lliuraran el proper 22 d'abril de 2016 a les 18.00 h, en un acte de cloenda en què es farà una ponència sobre emprenedoria, es presentaran els projectes finalistes i, per acabar, es lliuraran els premis als projectes guanyadors.

Teniu una idea, un projecte o una empresa? Voleu participar-hi?
Les inscripcions ja són obertes!

 

Si hi esteu interessats o en voleu rebre més informació,
deixeu les vostres dades emplenant el formulari i contactarem
amb vosaltres de seguida.


PROJECTE CLIENTS I PROVEÏDORS KM 0

A l'àmbit de la Riera de Caldes s'ha detectat que les empreses del territori sovint desconeixen les característiques del teixit productiu més proper. Aquest fenomen minva la competitivitat de les empreses de la Riera de Caldes, atès que la compra i la venda de béns i serveis entre empreses geogràficament properes és una pràctica poc utilitzada i amb un marge significatiu de creixement.

El projecte clients i proveïdors KM 0 pretén incrementar la compra i la venda de béns i serveis entre empreses geogràficament properes i fomentar la cultura km 0 entre les empreses del territori, per aconseguir-ho es posa en marxa la implementació d'un portal web territorial que permeti la posada en contacte de clients i proveïdors de proximitat.

Si la vostra empresa necessita algun producte o servei, si la vostra empresa pot oferir un producte o servei, potser el podeu trobar o vendre al costat de casa!

Si esteu interessats a formar-ne part o en voleu rebre més informació, podeu contactar amb el Servei d'Empresa de Caldes de Montbui, serveiempresa@caldesdemontbui.cat o al telèfon 93 862 70 25.

Més informació:
www.rieradecaldes.com/portal-km0.html
Si necessiteu més informació o per qualsevol aclariment us podeu adreçar a
La piqueta – Desenvolupament Econòmic Local,
i al Servei d'Empresa de l'Ajuntament de Caldes de Montbui:
Telèfon: 93 862 70 25
Adreces electròniques:
serveiempresa@caldesdemontbui.cat i lapiqueta@caldesdemontbui.cat
© 2016 La piqueta
D’acord amb allò establert a la Llei Orgànica 15/99 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s’informa que les dades que figuren en aquesta comunicació estan incloses en un fitxer automatitzat, el responsable del qual és el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Caldes de Montbui. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició de les dades del fitxer dirigint-se al responsable d’aquest: Servei d'Ocupació de Caldes de Montbui a l'adreça postal: c. del Doctor Delger, 5 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)

Si voleu deixar de rebre aquest butlletí, feu clic aquí  
Si voleu actualitzar les vostres dades, feu clic aquí

Email Marketing Powered by Mailchimp