Copy
Butlletí nº26 · Abril 2016

    ENLLAÇOS D'INTERÉS

    TEMES DEL MES:
 

El passat divendres 22 d'abril es van atorgar els premis i els reconeixements a les millors idees, projectes i empreses calderines, durant la celebració de la segona edició de la Nit de les idees, nit de les empreses organitzada per l'Ajuntament de Caldes de Montbui.

En aquesta edició es van presentar un total de 24 projectes amb un alt nivell d’innovació i potencialitat, repartits entre les 5 categories que es convocaven (Millor idea jove, Millor idea emprenedora, Millor iniciativa empresarial innovadora, Millor iniciativa empresarial tradicional, Millor projecte d'intraprenedoria o corporate venturing). La categoria de Millor projecte d’intraprenedoria o corporate venturing està orientada a empreses que hagin desenvolupat darrerament projectes innovadors que hagin suposat un impacte important dins de l'empresa, ja sigui en relació amb el disseny, la industrialització o la comercialització dels seus productes. En la categoria de Millor idea jove, hi van presentar els seus projectes alumnes de batxillerat de l'IES Manolo Hugué i de l'Escola Pia de Caldes.

La jornada va incloure una ponència a càrrec del senyor Fernando Campa Planas, que té una llarga trajectòria al món empresarial (ex responsable de la Càtedra de Creació d’Empreses de la URV, autor de llibres d’emprenedoria, ex directiu d’Ibèria i Port Aventura, president del jurat dels premis d’emprenedoria de la Dipta i secretari de l’ACCID), seguida de la presentació dels projectes guanyadors i del lliurament dels premis. Durant l'acte també es va lliurar un premi de reconeixement a 6 empreses calderines que ja són centenàries.

L'acte va acabar amb un networking que va permetre la interacció entre empresaris, emprenedors i persones assistents.
 


Podeu consultar les persones i projectes que van rebre un premi i/o reconeixement AQUÍ
 


ACOLLIMENT D'ALUMNES EN PRÀCTIQUES DEL PROGRAMA LOGIS OCUPACIÓ I D'ALTRES PERFILS (accions formació ocupacional)

Els ajuntaments de Santa Perpètua de Mogoda i Caldes de Montbui inicien de nou els contactes amb el teixit empresarial de la Riera de Caldes per sol·licitar la col·laboració de les empreses manufactures amb activitat logística i empreses dedicades al proveïment de serveis logístics i activitats afins en l’acolliment d’alumnes en pràctiques, dins del marc del projecte LOGIS OCUPACIÓ 2015-16 DE LA RIERA DE CALDES.

El passat mes de gener 31 alumnes de cinc dels municipis que integren l’AMERC han començat els itineraris formatius Gestor/a de magatzem i Operari/ària de magatzem, de 491 i 442 hores respectivament. Aquests cursos inclouen formació professional en l’àmbit de l’emmagatzematge, informàtica, anglès i prevenció de riscos laborals per magatzems, la identificació i el reforç de les competències transversals més rellevants en el sector logístic i estades pràctiques en empreses.

Les pràctiques professionals es realitzaran durant els pròxims mesos de maig i juny, amb una durada de 110 hores pel curs de Gestor/a de magatzem i 80 hores pel curs d’Operari/ària de magatzem.

Aprofitem per recordar-vos que s'estan realitzant altres accions formatives, que posen a disposició de la vostra empresa altres perfils professionals disponibles per acollir en pràctiques.

- Perfils de gestors/es de magatzem (Organització i gestió del magatzem - 400 h).
- Perfils administratius amb nivell intermediate-business (Anglès: gestió comercial - 220 h).
- Perfils d'auxiliars d'atenció sociosanitària (Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials - 470 h).

Si esteu interessats a rebre informació i/o col·laborar acollint alumnes en pràctiques o contractant personal qualificat, podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic: pfo@caldesdemontbui.cat
o per telèfon: 93 115 10 74 / 93 862 70 25

OPTIMOT: CONSULTES LINGÜÍSTIQUES PER A EMPRESES

Optimot/Empresa és una selecció de continguts interessants per al món de l'empresa i el comerç que es poden trobar al cercador de l'Optimot. El material s'exposa organitzat en diversos apartats: lèxic, expressions, models de documents, qüestions gramaticals i de convencions, abreviacions i l'ús dels mots i la fraseologia.

Cada terme o contingut és un enllaç que porta al cercador de l'Optimot i mostra el resultat de la cerca que s'ha fet per trobar la solució a partir d'un dubte o d'un mot clau.

L'Optimot Ã©s una eina que dóna resposta a preguntes sobre ortografia, vocabulari, pronoms febles, verbs i un llarg etcètera mitjançant la consulta de diverses fonts.

En cas que vulgueu conèixer amb profunditat el funcionament de l'Optimot i d'altres recursos lingüístics presents a la xarxa, envieu un correu a empresa@cpnl.cat i de seguida atendrem la vostra sol·licitud.

Si necessiteu més informació o per qualsevol aclariment us podeu adreçar a
La piqueta – Desenvolupament Econòmic Local,
i al Servei d'Empresa de l'Ajuntament de Caldes de Montbui:
Telèfon: 93 862 70 25
Adreces electròniques:
serveiempresa@caldesdemontbui.cat i lapiqueta@caldesdemontbui.cat
© 2016 La piqueta
D’acord amb allò establert a la Llei Orgànica 15/99 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s’informa que les dades que figuren en aquesta comunicació estan incloses en un fitxer automatitzat, el responsable del qual és el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Caldes de Montbui. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició de les dades del fitxer dirigint-se al responsable d’aquest: Servei d'Ocupació de Caldes de Montbui a l'adreça postal: c. del Doctor Delger, 5 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)

Si voleu deixar de rebre aquest butlletí, feu clic aquí  
Si voleu actualitzar les vostres dades, feu clic aquí

Email Marketing Powered by Mailchimp