Copy
Benvingut al nostre butlletí informatiu.
Benvolgut/uda empresari/ària,
 
Em complau fer-vos arribar el primer butlletí digital dels departaments de Promoció Econòmica i Treball de l’Ajuntament de Caldes de Montbui, una publicació de caràcter periòdic que neix amb la voluntat d’enriquir els canals de suport a l'ocupació, l’empresa, el comerç i a l’emprenedoria calderina.
 
A través d’aquest butlletí establim un canal d’informació específica i especialitzada, que atendrà les necessitats dels vostres sectors i que se suma als diferents recursos municipals que teniu al vostre abast. Hem volgut construir una publicació que serà font de consulta i de divulgació per a tots els agents implicats en la construcció, el suport i la dinamització de l’economia calderina. Esperem complir els objectius d’eficàcia i concreció informativa que persegueix aquest butlletí.

La notícia més destacada del número 0 d’aquesta publicació és la presentació de “La Piqueta”, el centre per al desenvolupament econòmic local que va obrir les seves portes el passat 24 de maig. Voldria aprofitar aquest butlletí per convidar-vos a visitar i conèixer el nou espai on, a partir d’ara trobareu tots els serveis gestionats pels nostres departaments de Promoció Econòmica i Treball, que aglutinen el suport a l’empresa i a l’emprenedoria, els programes d’inserció laboral i de formació ocupacional i les accions en matèria d’agricultura i consum.
 
I aprofito l’avinentesa per saludar-vos i agrair-vos el vostre paper essencial en la represa econòmica del nostre poble i del nostre país.
 
Jordi Solé i Ferrando
Alcalde

L'Ajuntament de Caldes de Montbui és Agència de Col·locació autoritzada pel Servei d'Ocupació de Catalunya

El Servei d'Ocupació de l'Ajuntament ha estat reconegut Agència de Col·locació autoritzada pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), per la seva tasca d'intermediació laboral, d'informació professional i de suport a la recerca d'ocupació i orientació, amb la finalitat de facilitar a les empreses candidats/es adequats a les seves necessitats i potenciar l’ocupabilitat de les persones usuàries del servei.

La Borsa de Treball permet l'accés a perfils especialitzats

La Borsa de Treball gestiona un volum important de persones inscrites al servei que estan en procés de recerca activa de feina, amb perfils diversos, que queden descrits a continuació:

Font: Dades obtingudes de la Xarxa Xaloc-Diputació de Barcelona.
Servei Local d'Ocupació de Caldes de Montbui.

Més d'un 15% de les persones inscrites tenen un perfil professional i tècnic.

Durant el 2013, més d'un 24% dels perfils sol·licitats per les empreses han estat perfil tècnic: professors d'idiomes, monitors/es de lleure i/o d'activitats esportives, educadors/es socials, perfils comercials, etc.

Els perfils administratius inscrits a la Borsa de Treball suposen un 14% del total de persones inscrites. Durant el 2013, un 10% de les ofertes gestionades per la Borsa de Treball han estat per cobrir vacants amb perfil administratiu i/o comptable. Un requisit cada cop més exigit en el mercat del territori és tenir un nivell mitjà alt d'anglès. Tenir altres idiomes, a més de l'anglès, es valora de forma molt positiva.

”L'Ajuntament ha realitzat dues edicions del curs Anglès: Gestió Comercial, destinat a persones amb perfil administratiu i un nivell d'anglès mitjà alt com a mínim. Aquest curs està subvencionat pel SOC i enguany s'està treballant en la tercera edició, que s'iniciarà en breu”

Quant a perfils del sector serveis (restauració, neteja, atenció al client, etc.) suposen un 18% del total de perfils inscrits.

Un 50% dels perfils gestionats durant el 2013 han estat vinculats al sector serveis, per cobrir vacants de netejadors/es, treballadors/es d'hostaleria i d'atenció a les persones, en molts casos a domicili, entre d’altres.

El 15% de llocs de treball gestionats han estat perfils del sector industrial i de construcció, per exemple operaris/àries per diversos sectors i muntadors/es de maquinària. La demanda d'aquests darrers perfils ha experimentat una davallada important en els darrers anys.

Nit de les idees, nit de les empreses
El proper 21 de febrer de 2014 se celebrarà la Nit de les Idees, Nit de les Empreses, acte en què es lliuraran els premis a les millors idees, projectes i empreses.

Amb aquests premis es vol ajudar el talent emprenedor a fer realitat les seves idees i els seus projectes.

Categories dels premis:
- Millor Idea Jove
- Millor Iniciativa Empresarial
- Millor Projecte Intraprenedoria
- Millor Idea Empresarial

El programa de la jornada inclourà una ponència sobre emprenedoria, la presentació dels projectes finalistes i el lliurament de premis a les millors idees i als millors projectes emprenedors, amb un càtering amb networking com a cloenda.

Vols participar-hi amb una idea, un projecte o una empresa?
Les inscripcions ja són obertes!

 

Contacta amb nosaltres per correu electrònic serveiempresa@caldesdemontbui.cat o per telèfon 93 862 70 25
i t’informarem dels passos que cal seguir.

T’hi esperem!

© 2014 La piqueta
D’acord amb allò establert a la Llei Orgànica 15/99 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s’informa que les dades que figuren en aquesta comunicació estan incloses en un fitxer automatitzat, el responsable del qual és el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Caldes de Montbui. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició de les dades del fitxer dirigint-se al responsable d’aquest: Servei d'Ocupació de Caldes de Montbui a l'adreça postal: c. del Doctor Delger, 5 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)

Si voleu de deixar de rebre aquest butlletí, feu clic aquí    Si voleu actualitzar les vostres dades, feu clic aquí

Email Marketing Powered by Mailchimp