Copy
Deze mail wordt u aangeboden door de Vereniging Huzaren van Boreel

Jas met logo

Sinds mei 2012 in ons assortiment : Regenjas "Navy-Blue" met het nieuwe (2012) Regiments logo !

Nu voor de spectaculaire prijs van € 22,50 (ex. verzendkosten), incl. BTW

Juist omdat verkenners-weer nat is, is dit dé manier om droog te blijven; stijlvol en met Regimentsuitstraling.
De regenjas komt compleet met foudraal, om de jas in op te kunnen bergen bij beter weer.

Verkrijgbaar in de maten Small tot en met 2XL
Andere maten op aanvraag

Levertijd : ca. 2 weken

Let op ! Dit artikel is (nog) niet verkijgbaar in de webshop !


Nieuw !

Lang verwacht, veel naar gevraagd en nu eindelijk beschikbaar, het Polo shirt met korte mouwen !

Het Poloshirt is uitgevoerd in de kleur "Deep Royal Blue" hetgeen het dichtst bij de kleur blauw van de verkenners staat en het nieuwe (2012) Regiments-logo is er op geborduurd.
Polo korte mouw "Huzaren van Boreel"

De polo's kosten €17,50 per stuk incl. BTW, excl. verzendkosten.
Indien u een jas en/ of polo wilt bestellen, reageer dan simpelweg op deze e-mail of stuur een separate mail naar : baskuijsten@gmail.com.
U ontvangt dan een e-mail met betaalinstructie en na het ontvangen van uw betaling wordt uw bestelling meegenomen in de eerstvolgende opdracht naar de leverancier.
Omdat wij dit zo veel mogelijk in badges (gebundeld) wilen doorgeven aan onze leverancier, vragen wij uw begrip voor een iets langere levertijd. Rekent u op ca. 3 à 4 weken.

Op een later tijdstip (nog) een keer bestellen is natuurlijk geen probleem, stuurt u mij een mail met uw bestelling en na ontvangst van uw betaling sturen wij u de jas en/of polo graag toe.
Nog even dit; volgend jaar is het 200 jarig bestaan van het Regiment met hieraan verbonden een reunie (houde website regelmatig in de gaten), hoe mooi is het om dan te kunnen verschijnen in de Regiments polo en met de jas in de aanslag mocht het onverhoopt gaan regenen ? Neemt u uw vrouw of man mee ? Kinderen ? Kleinkinderen ? Ook zij zullen een polo en een jas bijzonder waarderen. Ook leuk als Sint Nicolaas geschenk of voor onder de boom.

NB ! Om de juiste maat te bepalen vragen wij uw aandacht voor het volgende; als u normaal gesproken een L draagt, besteld u dan nu een XL. De jassen en polo's worden buiten Europa vervaardigd en vallen 1 maat kleiner.

Wij zien uw bestelling graag tegemoet, alvast bedankt hiervoor !

BOREEL !
Als u reeds besteld heeft tijdens de ALV afgelopen vrijdag 26 oktober of tijdens een ander moment, dan hoeft u dit natuurlijk niet nog een keer te doen; uw bestelling is reeds genoteerd en u heeft al een mail gehad met de betaalinstructies. Niet ? Neem dan even contact op met Bas Kuijsten (06-51780309).
Email Marketing Powered by Mailchimp