Copy

 

ZONA DE PREMSA
(nota de premsa, fotos)

L'experimentació i el risc protagonistes de la 6a edició IN SITU Mostra d’arts del moviment
 

El 15 i 16 de desembre tindrà lloc a l’Arts Santa Mònica de Barcelona la nova edició d’INSITU 2017. La programació IN SITU es caracteritza per ser una programació arriscada, presentant treballs experimentals, que indaguen en la recerca de nous llenguatges dins l’àmbit de les arts del moviment.

Durant els dos dies que dura la mostra es podran veure les VERSIONS-SITE, és a dir versions de peces adaptades a l’espai, de les 6 peces seleccionades. 

IN SITU aposta per un nou format d'exhibició i proporciona un espai íntim (els recorreguts són de màxim 70 persones) per gaudir d'una experiència única amb un contacte molt proper a les propostes escèniques.

Els 6 seleccionats de la nova edició d’IN SITU són: Mónica Valenciano/El Bailadero, Three Planes Collective, Roser Tutusaus, Magí Serra, Sonia Gómez i Man Drake/Tomeu Vergés.

La 6a edició consolida les col·laboracions entre diferents festivals i centres de creació com el Festival Sismògraf d’Olot, la Sala Hiroshima, l’Antic Teatre, Tragant Dansa, La Caldera, 48h Open House Barcelona, i l’Animal a l’Esquena.

El 15 i 16 de desembre tindrà lloc la 6a edició IN SITU – Mostra d’arts del moviment a l’Arts Santa Mònica de Barcelona. La nova edició d’IN SITU consolida el format de l'any anterior en el qual es convidava al públic a fer un recorregut per diferents espais de l’Arts Santa Mònica. Aquest any es podran veure 6 VERSIONS-SITE, és a dir versions de peces que s'adapten i dialoguen amb l’espai. Aquest enfocament respon a l’interès a adaptar treballs escènics basats en el moviment a espais no convencionals. Cada dia es faran 2 grups de 70 persones aprox que visitaran 3 espais on podran veure 3 peces. Cada dia les peces seran diferents, divendres són 3 artistes i dissabte 3 més, un total de 6 artistes programats.
 
Les peces seleccionades a convocatòria oberta del programa de la 6a edició IN SITU són;DeConstrucción#3 de Three Planes Collective, Tecnologías del yo de Roser Tutusaus, La mesura del detall de Magí Serra i Que du Bonheur(?) de Man Drake7Tomeu Vergés. Fruit de les col·laboracions amb l'Anima a l'esquena i 48h Open House Barcelona s'han programat les peces Impregnaciones en la Srta Nieve y Guitarra de Mónica Valenciano/El Bailadero i Composició Animada de Sònia Gómez, respectivament. La selecció va tenir lloc el passat juliol, a càrrec de l’equip IN SITU conjuntament amb Anna Rubirola, creadora independent amb una llarga trajectòria artística, i que actualment gestiona l’espai de creació La Visiva i és membre del col·lectiu G.R.U.A (Grup de Recerca d’Universos Artístics).
Amb la nova edició, IN SITU es consolida com una de les cites imprescindibles en les arts del moviment a la ciutat de Barcelona apostant per una programació arriscada, experimental i fent especial ènfasi en el diàleg de les peces amb l'espai que les acull. 

IN SITU continua apostant per la idea de compartir el procés creatiu de les peces més enllà de l’exhibició, i un any més proposa uns tallers “Sessions obertes amb l’artista” oberts a tothom previs a la Mostra. Aquests tindran lloc a la Caldera els dies 2 i 3 de desembre. IN SITU convida a tothom que estigui interessat en la dansa i el seu procés a participar-hi. No cal experiència prèvia en dansa ni en les arts del moviment, la simple curiositat com a espectador és suficient per poder gaudir d’aquests tallers (més informació i inscripcions: 
mostrainsitu@gmail.com). 

Així mateix la Mostra segueix amb les col·laboracions per a teixir un circuit d’exhibició a tot el territori promovent la mobilitat de les peces amb diferents festivals i centres de creació com; La Caldera, Festival Sismògraf, Sala Hiroshima, L’Animal a l’esquena, Antic Teatre, 48h Open House Barcelona, i Tragant Dansa.


El artistes de la 6a Edició IN SITU 2017 es programaran durant dos dies sota el següent programa:
DIVENDRES 15 DESEMBRE 2017
2 sessions per nit a les 21h i a les 22h
Sessió 1: 21h  (70 persones aprox.)
Sessió 2: 22h  (70 persones aprox.)
Format: recorregut per l’Arts Santa Mònica (1h. aprox)
Artistes participants:
  • Mónica Valenciano/El Bailadero -“Impregnaciones en la Srta Nieve y Guitarra”
  • Three Planes Collective - “DeConstrucción#3”
  • Roser Tutusaus-  “Tecnologías del yo”
DISSABTE 16 DESEMBRE 2017
2 sessions per nit a les 21h i a les 22h
Sessió 1: 21h  (70 persones aprox.)
Sessió 2: 22h  (70 persones aprox.)
Format: recorregut per l’Arts Santa Mònica
(1h. aprox).
Artistes participants:
  • Magí Serra -“La mesura del detall”
  • Sonia Gómez -“Composició Animada”
  • Man Drake / Tomeu Vergés - “Que du Bonheur(?)”
Reserves: 935671110 / coordinacioasm@magmacultura.net

CONTACTE I RELACIÓ AMB ELS MITJANS:
Laura Mercadé
M: 679 35 35 06 | premsa.insitu@gmail.com

 
Organitzen i Produeixen:
Col·laboracions i suports:

APDC, La Caldera, Festival Sismògraf, Sala Hiroshima, L’Animal a l’esquena, Antic Teatre,  Open House Barcelona, Tragant Dansa, Institut Francès, Graner i Moritz.

Creative Commons ©© *|2016|* *|Mostra IN SITU|*
*|AGRAÏM DIFUSIÓ|* *|AGRADECEMOS DIFUSIÓN|*

Our mailing address is:
*|mostrainsitu@gmail.com|* 

unsubscribe from this list    update subscription preferences 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
IN SITU Mostra de dansa contemporània · Rambla del Estudis 113 7C · Barcelona, Barcelona 08002 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp