Perfectkeur brengt u het laatste nieuws, ontwikkelingen en mogelijkheden. Wij hopen u hiermee van dienst te zijn!

Energielabelproblemen!

Zoals u ook dagelijks merkt zijn de problemen met het energielabel groot. Graag geven we een korte toelichting op de stand van zaken voor beide labelvarianten.

Het definitieve label
Via Perfectkeur worden veel energielabelbewijzen aangevraagd. Een uitstekende oplossing voor de particulier die gedwongen wordt om zelf zijn label af te melden. Helaas zijn er in dit proces veel problemen. De site van de overheid is steeds overbelast, geeft niet altijd de juiste informatie en zorgt voor veel ergernis. Als klanten bellen naar de helpdesk van RVO worden ze van het kastje naar de muur gestuurd... Lees meer

Het energie-index certificaat
Vanwege de vertraagde vrijgave van de software is er bij de verwerking van het energie-index certificaat BRL9500 de nodige achterstand ontstaan. Inmiddels draaien we op volle toeren en zijn aardig bij. Echter hier ontstaat veel discussie omdat het label, wat afgemeld wordt, van geen kanten blijkt te kloppen...  Lees meer

Verwachting voor de komende week:
We hebben vanzelf onze klachten bij het ministerie van BZK neergelegd. Na enig aandringen hebben we net bericht van BZK gekregen dat er door RVO aan gewerkt wordt. Veel meer dan deze weinig zinvolle informatie kunnen we dus niet geven. We houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen. We vinden het va groot belang om u deze update te geven, omdat we u, door deze situatie, niet de kwaliteit van dienstverlening kunnen geven die u van ons gewend bent. We vragen in ieder geval uw begrip voor de problemen, we doen er alles aan om u zo min mogelijk te belasten, met de door de overheid veroorzaakte ellende.
Lees volledig artikel online...

Klachtenregen over Energielabel…

Er zijn maar liefst 38.000 klachten over het ‘nieuwe’ ‘vernieuwde’ ‘voorlopige’ ‘definitieve’ energielabel.

Voor ons is deze verloop van zaken niet echt een verassing.

Vandaar dat wij er al direct voor hebben gekozen om voor iedere energielabelvaststelling een inspectie aan huis te doen.

En dat voor slechts € 49,- incl. BTW 

Dat is gemiddeld maar twee tientjes meer ten opzicht van andere ‘erkend’ ‘deskundige’ ‘labelaars’ die niet bij u langs komen!

Lees op onze website hoe u deze oplossing eenvoudig voor uw klanten kan regelen.
 
Lees online...

Uw eigen weblink!

Wilt u snel en eenvoudige een energielabel regelen voor uw klanten? Een optie die wij bieden is dat u uw eigen unieke weblink van ons krijgt. Deze persoonlijke weblink kunt u op verschillende manieren gebruiken.
 
1. U kunt de link mailen naar uw klanten zodat ze direct opdracht kunnen geven. 

2. U kunt deze link ook integreren in uw eigen website, wij kunnen u daarbij helpen.
 
Het proces van opdracht, planning tot en met het leveren van het rapport is volledig geautomatiseerd. Dat is de reden dat wij dit voor een scherp servicetarief aan kunnen bieden. Voor slechts € 49,- incl. BTW (introductieprijs), gaan wij bij de woning langs voor een inspectie.
 
Vraag direct aan...
Twitter   Facebook   LinkedIN
 
Copyright © 2015 Perfectkeur BV, Alle rechten voorbehouden.
Ik wil deze nieuwsbrief niet meer ontvangen!