Copy
 
CAPAZ  beeld, identiteit & interactie
FB / TW
 
 
Halllo
 
Met veel plezier hebben we de afgelopen tijd weer aan verschillende opdrachten gewerkt. In deze nieuwsbrief brengen we een aantal dan ook graag onder de aandacht.
 
 
 
Horeca Academie
 
Fotografie, identiteit en interactie – Deel jij onze passie voor de Horeca? Deze vraag staat centraal in de communicatie van de Horeca Academie. Na het formuleren van de merkidentiteit hebben we deze tot leven gebracht in een nieuwe huisstijl, fotografie en website. De eerste onderdelen van de identiteit zijn reeds in gebruik genomen, de website gaat binnenkort het licht zien.
 
 
 
Follow Us!
 
Facebook – CAPAZ is ook te vinden op facebook. Wil je de ontwikkeling van onze projecten volgen? Bezoek dan www.facebook.com/studiocapaz en 'like' onze pagina!
 
 
 
Sting Like a Bee
 
Identiteit en interactie – Op Sting Like a Bee vind je een rijk overzicht van het werk van journalist en programmamaker Bart Nijpels. Tot medio 2015 gaf Nijpels leiding aan de rubriek Reporter (KRO). Nu richt hij zich, via Sting Like a Bee, op het maken en produceren van documentaires. Tot nu toe onder meer voor de Human, VPRO en VARA. Nijpels is ook in te huren als (onderzoeks) journalistieke coach of eindredacteur. Ga naar de website...
 
 
 
CSR Magazine
 
Fotografie – In opdracht van Tappan Communicatie hebben we de editorals gefotografeerd voor het CSR Magazine, een uitgave van de Nederlandse Cyber Security Raad (CSR). De Cyber Security Raad is een onafhankelijk adviesorgaan en geeft advies aan het kabinet en heeft als taak het toezien op de uitvoering van de Nationale Cybersecurity Strategie. Het magazine bericht over actuele issues op het gebied van cyber security in Nederland
 
 
 
Start Spreading The News
 
Tell a friend – Ken je iemand voor wie deze nieuwsbrief ook interessant kan zijn? Stuur hem dan door! Onze nieuwsbrief voortaan in je mailbox ontvangen? Meld je hier aan.
 
 
 
Shopping Minds
 
Identiteit en interactie – In samenwerking met Count Concepts hebben we de nieuwe identiteit van Shopping Minds ontwikkeld. Na een gedegen positionerings traject is er een passende identiteit ontwikkeld voor deze specialist in het verhogen van online verkopen. Daarnaast is CAPAZ betrokken bij de ontwikkeling van diverse online conversieverhogende campagnes. Ga naar de website...
 
 
 
Multi Corporation
 
Fotografie – In opdracht van Multi Corporation hebben wij de recent ontwikkelde Nieuwe Haagse Passage in beeld gebracht. Multi is één van de grootste ontwikkelaars op het gebied van ontwikkeling, investering en exploitatie van winkelcentra en multifunctionele projecten in Europa. De passage, een ontwerp van Bernard Tschumi uit New York, heeft drie verdiepingen met 10.500 m2 winkels en een hotel met 118 suites.
 
 
 
Meer weten?
 
Neem dan contact op met Marius Regterschot (marius@capaz.nu - 06 205 432 88) of Miranda Koopman (miranda@capaz.nu - 06 512 59 170).
 
  Zo af en toe willen we u op de hoogte houden van onze activiteiten. U bent opgenomen in deze mailing omdat we uw emailadres uit eerdere correspondentie hebben ontvangen.

CAPAZ  beeld, identiteit & interactie – Hooghiemstraplein 61 – 3514 AX Utrecht
T 030 276 9245 – F 084 719 5710 – E studio@capaz.nu – I www.capaz.nu
 
 
  Afmelden | Update gegevens


Tell a friend | Facebook | Twitter