Copy
 
CAPAZ  beeld, identiteit & interactie
FB / TW
 
 
Hallo
 
Met veel plezier hebben we de afgelopen tijd weer aan verschillende opdrachten gewerkt. In deze nieuwsbrief brengen we een aantal dan ook graag onder de aandacht.
 
 
 
Habion
 
Ontwerp, fotografie en interactie – De afgelopen vijf jaar heeft Habion verschillende experimenten uitgevoerd om te kijken op welke wijze ouderenhuisvesting er in de toekomst uit moet zien. In de publicatie die wij voor Habion hebben ontwikkeld is deze toekomstvisie vastgelegd. Naast de gedrukte versie is er ook een digitale e-publicatie ontwikkeld.
 
 
 
Follow Us!
 
Facebook – CAPAZ is ook te vinden op facebook. Wil je de ontwikkeling van onze projecten volgen? Bezoek dan www.facebook.com/studiocapaz en 'like' onze pagina!
 
 
 
MRM advocatuur
 
Identiteit – Details maken het verschil! De nieuwe identiteit van MRM advocatuur is met aandacht voor papier en pixel ontwikkeld. Het gebruik van de opvallende fluor groen in het drukwerk en het toepassen van een blinddruk en kleur op snee vragen direct attentie wanneer je deze onder ogen krijgt.
 
 
 
Start Spreading The News
 
Tell a friend – Ken je iemand voor wie deze nieuwsbrief ook interessant kan zijn? Stuur hem dan door! Onze nieuwsbrief voortaan in je mailbox ontvangen? Meld je hier aan.
 
 
 
Stichting Theater in Kinderziekenhuizen
 
Identiteit en interactie – Stichting Theater in Kinderziekenhuizen verzorgd al meer dan 30 jaar speciale voorstellingen voor zieke kinderen in ziekenhuizen. Wij hebben TIK voorzien van een nieuwe identiteit, jaarverslag, website en online campagnes ter ondersteuning van donatiewerving.
 
 
 
Ondertussen
 


Nieuwe ontwerper bij CAPAZ

Yvonne Smits is gestart als nieuwe collega bij CAPAZ. Yvonne studeerde Grafisch Ontwerpen aan de Academie Minerva Beeldende Kunst & Vormgeving en deed al eerder ervaring op bij CAPAZ als trainee. Welcome back Yvonne!

   

De eerste resultaten zijn binnen!

De nieuwe website van de Horeca Academie weet meer studenten te bereiken en te binden. De inspanningen van de Horeca Academie, CAPAZ (ontwerp) en Excellutions (ontwikkeling) worden beloond.Wereldhave

Na een succesvolle pilot zijn wij gestart om de promotie van de Specialty Leasing & Concepten voor deze nieuwe klant visueel te ondersteunen.

   

DepARTmentSTORE 8

Van 13 december t/m 23 december vindt de achtste editie van de DepARTmentSTORE plaats. Hier is werk te zien en te koop van Anne Meijer, Bas Kosters, Studio Hamerhaai, Heidilong, Miranda Koopman (CAPAZ) en vele anderen.

 
 
 
Meer weten?
 
Neem dan contact op met Marius Regterschot (marius@capaz.nu - 06 205 432 88) of Miranda Koopman (miranda@capaz.nu - 06 512 59 170).
 
 
  Zo af en toe willen we u op de hoogte houden van onze activiteiten. U bent opgenomen in deze mailing omdat we uw emailadres uit eerdere correspondentie hebben ontvangen.

CAPAZ  beeld, identiteit & interactie – Hooghiemstraplein 61 – 3514 AX Utrecht
T 030 276 9245 – F 084 719 5710 – E studio@capaz.nu – I www.capaz.nu
 
 
  Afmelden | Update gegevens


Tell a friend | Facebook | Twitter