Copy
Aquest butlletí digital el podreu rebre un cop al trimestre amb totes les novetats i activitats més rellevants d'aquests mesos. 


La disbauxa i la gresca han omplert els carrers de Sanfeliu

Carnestoltes 2015

Un any més, la disbauxa i la gresca han omplert els carrers del Barri de Sanfeliu. El dijous Gras, vam rebre la visita del Rei Carnestoltes que va donar el toc d’inici de les festes de Carnaval. La festa va començar amb el tradicional concurs de truites i la ja popular Competició de colors, on enguany, la Colla Verda va ser la guanyadora del concurs. Mentrestant, al Club tampoc hem parat, tota la setmana hem estat fent activitats ambientades amb el carnaval, tallers de màscares, maquillatge...  i dissabte, la Gran Rua, el Club vam sortir disfressats de mims, sota el lema “Que només els petons ens tapin la boca”. Una gran festa pels carrers, que es van omplir de disfresses i comparses i va acabar amb el concurs de disfresses i ball a la plaça, organitzat per la Comissió de Festes. Però com tot el que és bo s’acaba, el Carnaval també ens va dir adéu i el vam acomiadar amb els xanquers de l’esplai i els Picasons, el grup de percussió, que van dinamitzar la petita rua de l’enterrament de la Sardina. VÍDEO i FOTOS.

Observatori de la infància

El dia 25 de febrer a l’Harmonia de l’Hospitalet es va presentar l’Observatori de la infància de l’Hospitalet del qual la nostra entitat forma part.  L’Observatori és una iniciativa social que està impulsada per entitats cíviques i educatives, i que té com a missió: Contribuir a la millora de la qualitat de vida i el respecte dels drets de la infància i l’adolescència de l’Hospitalet. Les seves funcions són: generar coneixement objectiu independent de la situació de la infància a la ciutat, fonamentar propostes socials i polítiques en relació a la infància i l’adolescència, i avaluar polítiques sobre infància i adolescència. Volem agrair a les entitats promotores aquesta iniciativa a favor dels drets dels infants.

Ritmes, paraules i contes

L’Espai Familiar juntament amb la Biblioteca Sant Ildefons engegarà al mes d’abril un programa educatiu amb l’objectiu de donar a conèixer la literatura infantil als més menuts. Les sessions es desenvoluparan a partir de la relació entre el ritme dels contes i de les paraules per tal d’incidir en la criança dels més petits i el seu desenvolupament afectiu, cognitiu i motriu. Les famílies de l’Espai Familiar s’iniciaran en el món afectiu de les paraules de la mà d’un especialista de la Biblioteca Sant Ildefons, qui els facilitarà l’accés als llibres que parlen de la seva tasca de ser pares. Amb la lectura, crearem un cercle màgic entre els professionals dels respectius serveis, els progenitors i els seus fills.

Jocs Florals al CAS de Sants

Coincidint amb el 20è aniversari dels Jocs Florals del Centre d'Atenció i Seguiment (CAS) del barri de Sants de Barcelona, els seus usuaris i els joves hem iniciat un projecte comú: “Percu corporal”. Es tracta d’acompanyar els poemes que han fet els usuaris amb ritmes de percussió sense instruments. Un got, la taula, les cames... Tot el que ens envolta ens ha estat útil per crear i inventar l’espectacle de percussió recitada. L’intercanvi generacional i d’experiències està essent molt enriquidor per a tots i totes, i ja tenim moltes ganes que arribi el gran dia. Ens espera un públic aproximat d’unes 300 persones, l’alcalde de Barcelona entre altres. El Casinet d’Hostafrancs acollirà el nostre espectacle el proper dia 28 d’abril a les 19h. Esteu tots i totes convidades a gaudir del nostre ritme poètic!

      Si no vols rebre més aquest butlletí,
      escriu un correu a club@sanfeliu-santildefons.org


    La nostra direcció és:
    Carrer Emigrant, 25, baixos
    08906 L'Hospitalet de Llobregat
    www.sanfeliu-santildefons.org
Email Marketing Powered by Mailchimp