Copy
Què hem fet durant el primer trimestre de l'any?
Club Infantil Juvenil Sanfeliu -  Sant Ildefons
www.sanfeliu-santildefons.org
En motiu del 40è aniversari del Club, el 3 de juny s'inicien els actes amb diferents activitats infantils i un mural comunitari que anirem treballant fins el dia 10, jornada que s'acabarà convertint en una gran festa Holi!!!!

Us ho perdreu?
Casal Primavera, sanfeliu-santildefons
Arriba la primavera
al Club!
Els dies 21, 22 i 23 de març realitzarem el nostre tradicional casal de primavera, amb activitats per als més menuts i també per als joves.
 
Omnia, Club Infantil Juvenil Sanfeliu - Sant Ildefons
Endinsant-nos en el segle XX
.
El Punt Òmnia ha engegat un projecte comunitari, que s'inicia amb una ruta històrica per conèixer els llocs emblemàtics de Barcelona que han marcat el s.XX.
Berenar, sanfeliu-santildefons
Berenar saludable

Un dels objectius plantejats aquest trimestre per l’equip educatiu ha estat treballar amb les famílies i els infants el berenar saludable. Comencem per la fruita!
 
Carnestoltes, Club Infantil Juvenil Sanfeliu - Sant Ildefons
Per Carnestoltes tot s’hi val!

El dia 6 de febrer vam rebre la reina Carnestoltes com es mereix. El confeti, els colors, la música i la gresca van omplir els carrers del barri de Sanfeliu.
Ni Jove, Casal de Joves
Nit Jove

Aquest curs hem iniciat un nou projecte al Casal Jove: La Nit Jove, un recurs per a tot el col·lectiu de joves d'entre 12 i 18 anys amb ganes de formar part d'un espai d'oci diferent. 
Our mailing address is: club@sanfeliu-santildefons.org

actualitza les teves dades or dóna't de baixa del butlletí