Copy
Aquest butlletí digital el podreu rebre un cop al trimestre amb totes les novetats i activitats més rellevants d'aquests mesos. 
Arriba l'estiu als barris de Sanfeliu i Sant Ildefons,
i amb ell el nostre famós Festival de Fi de Curs i
l'inici del Casal per viure les vacances al Club!!

S'acosta el final d'aquest curs i per acomiadar-nos plegats celebrem el nostre Festival, el dia 18 de juny davant del Club a les 17.30h, sota el lema "Els humans no som els únics al món". A través de les actuacions que estem preparant amb els infants i joves podrem veure el contrast entre la vida dels animals en el seu entorn natural i la vida en captiveri. Estem tots molt emocionats i sens dubte aquest festival captivarà a tothom, emocions assegurades...


Ja us podeu inscriure a les Activitats d'Estiu 2014 del CLUB. Clicant al dibuix podeu veure tota la informació, així com on anirem de colònies, de campaments o de ruta Jove. Per a més informació truqueu al Club o passeu per secretaria, perquè aquest Estiu 2014 ens ho passarem molt bé!!

Nit de Por

El passat dissabte 12 d’abril, el Casal Jove es va convertir en un autèntic túnel del terror. Com cada any, el grup de joves grans es va encarregar d’ambientar les diferents sales i passadissos del local simulant un antic hospital abandonat. I tot això, de la manera més terrorífica possible: un laberint fosc, una sala d’autòpsies, la recepció, etc... La magnifica actuació dels joves disfressats de metges i pacients no va deixar indiferent a cap infant, jove o adult que va atrevir-se a entrar. En total van participar més de 100 persones.

Excursió de Famílies

El passat 24 de maig vàrem fer l’excursió de famílies. De bon matí, amb un temps que acompanyava, grans i petits empreníem l’excursió cap al Pantà de Vallvidrera. Allà vam anar a fer una petita excursió contemplant el preciós paisatge que ens regala aquest indret de Barcelona, desprès d’una bona caminada,  vam tornar cap a la zona de pícnic on ens espera un bon dinar de germanor entre famílies. Un bon dia per recordar, ho vam passar d’allò més bé!

L'Hort del Club

Aquest any hem tingut la sort que la Creu Roja ens cedís una parcel·la dels Horts Socials de Can Boixeres per a poder fer el nostre hortet amb els infants i joves del Club. Desprès d’uns mesos de feina sembrant, regant, traient males herbes... per fi hem pogut fer les primeres collites. Ha estat una experiència molt emocionant i enriquidora que ens ha permès aprendre els uns dels altres, grans i petits, hem pogut comptar amb els consells dels voluntaris de la Creu Roja i altres persones dels horts. Veure FOTOS.

Si no vols rebre més aquest butlletí,
escriu un correu a club@sanfeliu-santildefons.org


La nostra direcció és:
Carrer Emigrant, 25, baixos
08906 L'Hospitalet de Llobregat
www.sanfeliu-santildefons.org
Email Marketing Powered by Mailchimp