Copy
Aquest butlletí digital el podreu rebre un cop al trimestre amb totes les novetats i activitats més rellevants d'aquests mesos. 
Presentació del CIJ Sanfeliu - Sant Ildefons a la XEASC: Xarxa d'entitats d'acció social i comunitària


 
El dissabte 29 de març, a Girona, es va fer la presentació de la XEASC. A l'acte va participar la nostra entitat com a entitat membre conjuntament amb 12 entitats més. La XEASC la composen 13 entitats d'educació i acció social de diferents municipis catalans que es constitueixen amb  un nou model de gestió que posi l'accent en les necessitats de les persones ateses i de treball en xarxa de les entitats.

Espai Familiar: Llaços

Llaços ja està en marxa. Aquest projecte s’encabeix dins de l’Espai Lúdic i està cofinançat per la Fundació “La Caixa”. L’Espai Llaços és un projecte socioeducatiu dirigit a famílies amb infants de 0 a 3 anys amb l’objectiu de promoure les relacions maternofilials i fomentar la formació i el creixement personal de l’adult de referència, acompanyant les famílies en el procés de criança. Durant aquests dies hem realitzat diverses activitats, com la presentació de la “Panera dels Tresors”, activitat d’experimentació amb els més petits de les trobades i un taller de conta-contes pels més grans, on hem pogut gaudir d’històries que ens han apropat al món màgic dels contes. Dins la programació també tenen cabuda les activitats proposades per les famílies, el curs d’alfabetització castellana per a dones emigrants i l’espai de xerrada i debat. Amb la col·laboració de la Plataforma Cruïlla farem sessions formatives on es tractaran temàtiques com l’afecte, l’autonomia, què ens diuen els nadons, la por en la petita infància, els hàbits quotidians, el joc com a eina d’aprenentatge, etc.

Excursió al Turó del Tagamanent

Motxilles a l’esquena, ens dirigim a Aiguafreda on començarà la nostra escalada fins al cim del Turó. És una aventura molt emocionant, perquè tot i que el dia no acompanya i els núvols volen descarregar, estem desitjant arribar a dalt on per fi, descobrirem la llegenda que omple de màgia aquest indret. En tres horetes hem coronat el cim, ho hem fet com veritables experts! A dalt al pic, ens mengem el tant merescut dinar, uns bons entrepans o bé unes delicioses carmanyoles ben plenes. I ara si, ja ben tips i amb les forces recuperades, les monis ens expliquen el misteri del “nen amagat” que llegit al revés, dóna nom a aquesta preciosa muntanya. Un parell d’horetes més, però ara cap avall, que fa baixada, cap al Figaró, que ja ens comencen a fer figa les cames, però com els més valents excursionistes plens d’il·lusió, arribem contents però cansats a l’estació on agafem el tren cap a casa. FOTOS.

Carnestoltes

Un any més el Rei Carnestoltes i la follia del Carnaval han assaltat el barri de Sanfeliu. Durant dues setmanes, el Club ha estat immers en una multitud d’activitats per infants, joves i famílies del barri. El concurs de truites, la més colorida i animada Competició de colors, tallers, experiments i diversió que han donat lloc a l’esperada Rua, on el Club, hem omplert de metges els carrers, cridant: “NO A LES RETALLADES”. En acabar la rua, s’ha fet un moment de calma amb l’intens Acte de Pau per part de les monitores del Club, defensant “El dret al propi cos” i tot seguit amb l’orquestra i el concurs de disfresses, els Joves, obren la seva barra de bar. Begudes, entrepans i patates fregides fan anar de bòlit a tothom i aconseguim una bona caixa! Campanya econòmica per l’estiu… Però això no s’acaba, les activitats al Club continuen amb intensitat fins el Dimecres de Cendra, on els Picasons, el grup de batucada del Club (desprès d’un intens mes d’assajos) captiva a tot el barri amb les seves cançons, acompanyats dels colossals xanquers que encapçalen la rua per enterrar  la sardina i dir adéu, un any més i fins l’any que ve, al Rei de la gresca i la disbauxa. FOTOS i VÍDEO.

Si no vols rebre més aquest butlletí,
escriu un correu a club@sanfeliu-santildefons.org


La nostra direcció és:
Carrer Emigrant, 25, baixos
08906 L'Hospitalet de Llobregat
www.sanfeliu-santildefons.org
Email Marketing Powered by Mailchimp