Copy
Aquest butlletí digital el podreu rebre un cop al trimestre amb totes les novetats i activitats més rellevants d'aquests mesos. 
Finalitzem l'any als barris de Sanfeliu i Sant Ildefons, desitjant-vos molt bones festes i enviant-vos, juntament amb el nostre butlletí, la postal de Nadal. Aquest any realitzada pels infants de Rebombori i Massagrans, els quals han fet dues Mandales ben artístiques i col·laboratives, posant cadascú el seu trosset de Mandala i creant aquests dos dissenys ben xulos!
 
 
"Un infant, un mestre, un bolígraf
i un llibre poden canviar el món"
Malala Yousafzai
Premi Nobel de la Pau 2014

Activitat Diària

Amb molta força i energia hem estrenat aquest nou curs. Cada tarda, el Club s’omple d’alegria, corredisses i rialles dels infants que arriben impacients per fer la seva activitat. Els locals s’omplen de gom a gom i quan comença l’activitat, esclata la màgia! Gimcanes, jocs, experiments i grans projectes transformen els nostres infants en Grans Xefs, presentadors de la tele, artistes de tota mena, estrelles del circ… i tot allò que ells mateixos puguin imaginar, perquè saben que aquí al Club, amb il·lusió i moltes ganes els seus projectes es fan realitat.

Casal de Joves

El Casal de Joves acomiadem l’any amb molt bones sensacions, havent fet un munt de tallers i projectes que han estat tot un èxit. Ha estat un trimestre ple de noves experiències, des de construir robots fins a la recerca de tresors a través de Geocaching, passant pel taller de llengua de signes o el projecte “Existeix l’alternativa”. I després de Nadal, amb les piles carregades, us esperem amb projectes intergeneracionals i comunitaris, tallers d’esports, costura, serigrafia, etc.

Dissabtes

Els dissabtes no hem parat al Club, amb un calendari ple d’activitats per a totes les edats, dels més petits als més grans. En grup, amb la gent del barri o amb altres entitats de la ciutat, hem gaudit d’excursions a la natura, activitats infantils als nostres barris o matins de joc a l’Espai Lúdic. I com no podia ser d’una altra manera hem celebrat en gran el Dia Universal dels Drets de l’Infant (DUDI), hem participat a la Festa de la Infància organitzada pel Programa Municipal d’Infància i Adolescència de L’Hospitalet i un any més hem gaudit d’un dia a Port Aventura, gràcies a la campanya #somriuxlainfancia organitzada per la FEDAIA.

Fem Barri

Compartim històries, experiències: Fem barri!! Conjuntament amb l’Hotel d’Entitats del Barri Sanfeliu i amb la col·laboració de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària s’ha posat en marxa aquest projecte que té per objectiu fomentar les relacions intergeneracionals, la participació i el compromís comunitari. El projecte té previst cinc intervencions conjuntes amb entitats del barri i amb persones rellevants que visquin a Sanfeliu que vulguin compartir amb els infants i joves les seves experiències vitals o transmetre els seus coneixements i aprenentatges. Projectes com els Horts Socials, la Dinamització a la Festa Major, l’Exposició Fotogràfica del barri i Redecorem la plaça... s’estan definint i estructurant amb aquesta proposta.

      Si no vols rebre més aquest butlletí,
      escriu un correu a club@sanfeliu-santildefons.org


    La nostra direcció és:
    Carrer Emigrant, 25, baixos
    08906 L'Hospitalet de Llobregat
    www.sanfeliu-santildefons.org
Email Marketing Powered by Mailchimp