Copy
Aquest butlletí digital el podreu rebre un cop al trimestre amb totes les novetats i activitats més rellevants d'aquests mesos. 
Amb la nostra felicitació de Nadal, feta pels alumnes de Òmnia, us donem la benvinguda al nou BUTLLETÍ DIGITAL del Club, que s’editarà un cop al trimestre amb totes les novetats i activitats més rellevants. El BUTLLETÍ DIGITAL vol mantenir-vos informats i compartir amb tots vosaltres els nostres projectes. Esperem que gaudiu d’aquestes notícies i activitats tant com nosaltres gaudim realitzant-les amb els infants, joves i famílies. També esperem que us animeu a compartir-les amb nosaltres. Per descomptat, podeu fer-ne tanta difusió com vulgueu.  Bon Nadal i Bon Any Nou 2014!
 

   L'educació és l'arma més poderosa que pots emprar per canviar el món.
                                                                                           Nelson Mandela.

El Club amb La Marató de TV3

Aquest divendres dia 20 de desembre el Club participa amb La Marató de TV3, organitzant diferents activitats per tal de recaptar diners i ajudar en la investigació de les malalties neurodegeneratives. Com l'any passat, s'organitza un Quinto Solidari, on es sorteja una fantàstica panera que s'ha recol·lectat amb la participació dels joves i els comerços del barri. També es realitza un Concurs de Flams i un Torneig de Futbolí pels infants i joves del barri. Així com un seguit d'activitats i una gimcana ben divertida pels més petits, ja que comencen les Festes de Nadal i també fem cagar el Tió.

Espai Lúdic

El passat 5 de novembre es va inaugurar el nou Espai Lúdic del Club. En ell hi trobareu un espai exclusivament per nadons i les seves famílies, un espai de joc simbòlic molt ampli, un espai de psicomotricitat, dos espais diferenciats de jocs de taula per infants de diferents edats. I racons de contes per a totes les edats. També s’hi fan d’altres activitats per a infants de 3 a 12 anys com aprendre a jugar en anglès, jocs de taula, joc simbòlic i un munt de possibilitats. L’Espai Lúdic incorpora a més un espai per a les famílies on poder jugar i relacionar-se amb els seus fills i filles i el Projecte Llaços: un projecte integral amb les famílies  cofinançat amb l’Obra Social La Caixa. Llaços realitza una intervenció educativa global vers el col·lectiu de mares i els seus fills amb situació de vulnerabilitat social mitjançant un espai lúdic, amb un espai socialitzador i un espai formatiu i de construcció.

Casal Jove

El Casal de Joves ja està en marxa!! Cada tarda ens trobem al local diferents joves de 12 a 19 anys per fer diferents projectes i activitats. A l’Espai obert que es realitza tots els dies, els joves participen lliurament pels diferents espais, jocs de taula, racó de sofàs, espai de lectura, sala d’estudi, etc... Els dilluns i dimecres són els dies pels projectes. Els grups es troben per crear i desenvolupar projectes que sorgeixen de la pròpia iniciativa del grup. En l’actualitat s’està realitzant un projecte de solidaritat mitjançant una col·laboració amb la Marató de TV3 i una activitat comunitària com és l’organització de la Nit de Por pels infants i joves del barri . Les joves tenen un lloc per treballar qüestions de gènere i afectivitat, que anomenem Taller Femení. En dos grups diferenciats per edats, i de forma més íntima trobem l'espai per resoldre els nostres dubtes, curiositats, reivindicacions, estats d'ànim, etc.. Coneixem el nostre propi cos i aprenem a gestionar les nostres emocions. L'activitat no s'atura aquí, al Casal Jove també fem diferents tallers: cuina, reparació de bicis, costura, manualitats, etc. També oferim assessorament laboral, acadèmic i formatiu pels joves del barri. I l’últim divendres de cada mes, ens trobareu al Casal Jove fent cinefòrum entorn a diferents temàtiques socials. Et perdràs l’oportunitat de venir-nos a conèixer?

Si no vols rebre més aquest butlletí,
escriu un correu a club@sanfeliu-santildefons.org


La nostra direcció és:
Carrer Emigrant, 25, baixos
08906 L'Hospitalet de Llobregat
www.sanfeliu-santildefons.org
Email Marketing Powered by Mailchimp