Copy
februari 2021
Beste Circolitofan,

per·spec·tief (het; o; meervoud: perspectieven): vergezicht, uitzicht, vooruitzicht, toekomst 
Voorbeeld: Deze nieuwsbrief bevat een dosis perspectief. 

Lees mee(r) over:
De (buiten)lessen
Bedankt voor jullie hulp bij de nieuwe maatregelen.
We konden vlot groepjes van 10 maken en bieden op die manier voor zoveel mogelijk Circolito's weer hun 'uitverkoren' hobby aan ;-)
We bekijken ondertussen een compensatieregeling voor gecancelde lessen.
En we kijken ernaar uit om jullie allemaal terug te mogen verwelkomen.
Ons respect ook voor de pinguïns die zelfs in de sneeuw en vrieskou buiten kwamen circussen.
De proeflesweek
De proeflesweek, waarin je kan gaan proeven van verschillende lessen bij Circolito, kunnen we voorlopig nog niet plannen. De inschrijvingen voor de lessen van 2021-2022 gaan wellicht wel halverwege mei opengaan.
Ondertussen kan je wel al eens proeven van slacklinen op eigen initiatief en eigen verantwoordelijkheid. Je vindt de slackline-palen naast het gebouw van Circolito.
Ons aanbod tijdens de paasvakantie
Er is momenteel nog wat onduidelijkheid over +12.
Als het wel mag, organiseren we een acroweek en een creatieweek. Helaas lijkt de kans groot dat het niet mag. Dan is er enkel voor -12 een aanbod: een week Cirvival (voorlopig volzet, maar mogelijk wordt de beperking van max. 25 dlnrs nog wel versoepeld) en 'gewone' circusweek (die natuurlijk zoals steeds ook buitengewoon zal zijn).
Ons aanbod tijdens de zomerweken
De inschrijvingen voor de zomerweken staan open.
Via deze link lees je nog eens alle informatie over ons inschrijfsysteem: Hoe werkt 'Mijn Circolito'? Wat zijn de voorwaarden? Hoe kan je betalen? 
Vervolgens kan je dan hier inschrijven voor de zomer.
Zomerkamp
Hoe het kamp er dit jaar precies zal uitzien, weten we nog niet. Maar noteer alvast de data: zondag 22 augustus t.e.m. vrijdag 27 augustus 2021. En schrijf je alvast maar in, want doorgaan doet het zeker! En we kunnen allemaal wel wat perspectief gebruiken, niet?

Wil je graag meer circus?
Hier is alvast de agenda van Circuscentrum.
Of volg ons op een van onderstaande kanalen.

Circolito op Facebook Circolito op Facebook
Blog Circus-it-Yourself Blog Circus-it-Yourself
Circolito op Instagram Circolito op Instagram
Wat gebeurt er nog meer in en rond Circolito?
Een extraatje voor buiten
Hier is alvast een klein cadeau FROM US TO YOU: dé corona-circus-wandeling in Mechelen. Deze tocht van 3,5km duurt ongeveer 2u en is geschikt voor deelnemers vanaf 4 jaar. Je start met je gezien of maximaal 3 vrienden aan de groene ingang (hoofdingang) bij Circolito en gaat via enkele leuke speur&doe-opdrachten op zoek naar een logboek. 
Op 1 april 2021 (dit is géén grap!) loten we een team uit het logboek dat -met de deelnemers van deze wandeling- een workshop wint, in een techniek naar keuze, met een lesgever naar keuze.

Klaar voor deze uitdaging?
Pak dan snel je stapschoenen, draag je mondmasker (waar noodzakelijk) en zorg voor pen, papier en een smartphone met 4G. Voorzie voor elke deelnemer iets van jongleermateriaal (1 balletje, 3 kegels, een diabolo, Chinees bordje met stok, een flowerstick, poi’s,…).
En dan wensen we je HEEL VEEL PLEZIER!

Een extraatje voor binnen
Begin februari staat normaal gezien in teken van ons heerlijk Circolitoonweekend, het moment waarop alle groepen laten zien wat ze in hun mars hebben. Helaas hebben we dat dit jaar moeten overslaan. Sinds september zijn er al verschillende 'nieuwe concepten' de revue gepasseerd om toch een volwaardig alternatief te bieden. Maar wegens de beperkte lestijd en de vele schakelingen die we hebben gemaakt, besloten we om al onze energie in ons lesaanbod te steken. Een van de alternatieven die we hadden voorzien, was deze voorstelling: een 'circus-sport-wedstrijd' getiteld 'De Cuyper vs. De Cuyper'. Misschien komt ze later nog naar Circolito. Hieronder vind je alvast de opname. Gewoon op de foto klikken, en een klein uurtje volop genieten van straffe circuskunsten in een competitief sportsausje. Met een hoek af.
Copyright © 2021 Circolito, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp