Copy
Augustus 2020
Beste Circolitofan,

Het Virus Dat Niet Genoemd Zal Worden heeft zijn best gedaan, maar van de circusmicrobe geraak je niet zo gemakkelijk af. In deze nieuwsbrief lees je over het reilen en zeilen van de voorbije maanden én bieden we al wat toekomstperspectief.
In juni waren er uitzwaailessen.
Aanvankelijk dachten we dat we afscheid moesten nemen via een scherm, maar plots was daar een lichtpuntje: uitzwaailessen in de openlucht! Zo slaagden we erin om elke groep nog een keertje te zien voor de zomermaanden. Op afstand en met propere handen, maar vooral met veel liefde voor het circus en een 'hopelijk tot snel'.

 
In juli en augustus waren er de circuszomerweken.
Dankzij ons geweldig team van lesgevers zijn de zomerweken allemaal vlot verlopen. We durven zelfs wedden dat de kinderen wellicht niet veel gemerkt hebben van de corona-maatregelen. Alleen werd de traditionele eind-van-de-week-optredens dit jaar gefilmd. Zo konden de ouders thuis toch mee genieten. En hopelijk hebben onze artiesten daar dan applaus in ontvangst kunnen nemen.
We vertrekken bijna op zomerkamp!
Via dit filmpje op Facebook kondigden we ons kampthema aan: Business Inc is klaar om de zakelijke wereld te veroveren. 
We gaan dit jaar op kamp in 3 bubbels. We pasten ons kamp aan waar nodig, hebben liters handgel ingeslagen en stapelden (met ontsmette handen) al het materiaal klaar.
Meer info over het kamp vind je op onze website. Vanop een veilige afstand mee genieten tijdens het kamp kan via onze speciale kampwebsite: 
business-inc.jimdofree.com/
Dit weten we al over september.
De start van volgend circusjaar is nog onduidelijk. Wellicht starten we op ZATERDAG 19 september (tenzij allerhande kleurcodes daar nog stokjes voorsteken). Binnenkort zitten de Vlaamse circusateliers samen om een 'protocol' op te stellen om onze activiteiten zo veilig mogelijk te laten verlopen. Handen wassen voor elke les wordt uiteraard een must, andere (tijdelijke) aanpassingen kunnen zijn: de lessen ietsje vroeger stoppen zodat de groepen elkaar niet kruisen, verschillende ingangen gebruiken, ... We houden jullie op de hoogte!
Een warme oproep
Kijk even op 'mijn Circolito' of alles daar in orde is voor de nieuwe start van't jaar: voor welke les was je nu ook al weer ingeschreven, zijn de betalingen in orde, staan de privacyinstellingen i.v.m. fotomateriaal juiste, etc... 

Wil je graag meer circus?
Kijk dan eens naar de alternatieve circuszomer van Circuscentrum.

Wat gebeurt er nog meer in en rond Circolito?
Talent krijgt zomerkans
Twee weken lang zijn we partners in de zomerschool van Mechelen. 22 gemotiveerde 11-jarigen spijkeren 2 weken lang een halve dag hun schoolkennis wat bij op een speelse, uitdagende manier. Tijdens de rest van de tijd ontdekken ze dat iedereen iets, maar niemand alles kan in het circus!
The Headless Cabaret
Raff en Batist, beiden (ex-)Circolito's die studeren aan de circushogeschool van Rotterdam, nemen deel aan dit online initiatief: een hedendaagse circusshow, gemaakt voor op uw scherm. Elke zondag verschijnt er een nieuwe aflevering op hun Facebookpagina. Zoek Raff in aflevering 3 en Batist in aflevering 5 (die nog moet uitkomen op 30 augustus).
Copyright © 2020 Circolito, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp