Copy
april 2021
Beste Circolitofan,

We zijn ons volop aan het voorbereiden voor de inschrijvingen van circusjaar 2021-2022. Maar aangezien we de laatste weken regelmatig vragen krijgen (we begrijpen jullie ongeduldig enthousiasme volledig), zetten we hier al een paar antwoorden op een rijtje. 
 'Wanneer starten de inschrijvingen?'
Die starten dit jaar op maandag 31 mei 2021, om19u. Je krijgt in de dagen ervoor nog een uitgebreidere nieuwsbrief in je mailbox. Volg je dit jaar al een wekelijkse les? Dan krijg je ook een persoonlijk mailtje met verdere uitleg.
 
 'Waarom starten de inschrijvingen dit jaar later?'
We zijn op dit moment nog bezig om compensaties te voorzien voor de 'verloren lessen uit 2020-2021'. Dat willen we eerst klaar hebben, zodat je deze compensatie kan gebruiken voor je nieuwe lessen. 
 
 'Kan ik al beginnen dromen?'
Jazeker! Het lessenrooster voor 2021-2022 zal er grotendeels hetzelfde uitzien als dit jaar. Neem alvast een kijkje op onze website.
 
'Maar ik zit met een ongelooflijke inschrijfdrang!'
Awel, de inschrijvingen voor de zomerweken staan open. Bij veel van die weken stond er vorige week al 'volzet'. Maar we hebben we de aantallen kunnen verhogen omdat de corona-maatregelen voor de zomer lijken mee te vallen. Er is dus nog plaats voor alle weken in Mechelen, Vilvoorde en Sint-Niklaas!
Via deze link lees je nog eens alle informatie over ons inschrijfsysteem: Hoe werkt 'Mijn Circolito'? Wat zijn de voorwaarden? Hoe kan je betalen? 
Vervolgens kan je dan hier inschrijven voor de zomer. 
NIEUW: Circus- en theaterweek bij Dansschool Balanze in OLWaver!
Elke dag is een combinatie van circustechnieken leren en theater spelen. En dat theater is niet teksten uit je hoofd leren, maar wel spelen spelen SPELEN! Met ons hele lichaam en onze stemmen gaan we samen nieuwe personages creëren, leren we hoe je grote emoties kan brengen, kruipen we in de huid van een dier of een voorwerp, gebruiken we verkleedkledij en muziek als inspiratie en zoeken we hoe we grappig, lief en ontroerend durven zijn op een podium. Op het einde van de week komt het theater en de circustechnieken samen in een ongetwijfeld onvergetelijk toonmoment! Voor deze week, van 12 tot 16 juli, kan je inschrijven via Dansschool Balanze.

 

Wil je graag meer circus?
Hier is alvast de agenda van Circuscentrum.
Of volg ons op een van onderstaande kanalen.

Circolito op Facebook Circolito op Facebook
Blog Circus-it-Yourself Blog Circus-it-Yourself
Circolito op Instagram Circolito op Instagram
Wat gebeurt er nog meer in en rond Circolito?
Vacatures bij Circolito
Dankzij ons beleidsplan konden we 2 nieuwe vacatures uitschrijven. Je vindt alle uitleg op onze website. Ben/ken jij een geschikte kandidaat? Solliciteren kan nog tot 15 mei. Maar wacht niet te lang. De sollicitaties stromen binnen.
De circus-corona-wandeling
Jullie wandelden en speurden als de beste. 
Ondertussen heeft het lot (genaamd 'Sofie haar hand') de winnaars bepaald. De trekking kan je hier zien.
En er is nog goed nieuws: je kan onze wandeling nog steeds doen! Bij vondst van het logboek dagen we jullie uit om er een leuk, verrassend, creatief,…. iets in te noteren. Wie komt alsnog speuren en maakt kans op een kleine verrassing?

 
Copyright © 2021 Circolito, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp