Copy
Mei 2020
Beste Circolitofan,

Het zijn vreemde weken met lege circuszalen. Daar moeten we niet meer over schrijven. In deze nieuwsbrief kijken we met een hoopvolle blik een stukje verder in de toekomst. 
Inschrijvingen voor 2020-2021
Maandag 11 mei om 19u starten de inschrijvingen voor Mechelen en Vilvoorde. Normaal gezien heeft iedereen daarover een uitgebreide mail gekregen. Voor de nieuwe Circolito's: via deze links vind je meer uitleg over De inschrijvingen voor Sint-Niklaas volgen donderdag 14 mei om 19u. Hou zeker de Facebookpagina van Circus Punt in't oog.

TIP: Diabolo en jongleren zijn twee technieken die je tijdens de 'corantaine' goed thuis kon/kan oefenen. Wie de smaak te pakken gekregen heeft en veel meer wil bijleren, moet zeker de specialisatielessen 'Jongleren A' (op woensdag bij Andy), 'Jongleren B' en 'Diabolo' (beiden op donderdag, bij Sander) overwegen! Aanraders!
Zomerweken bij Circolito
We hebben er een goed oog op dat de circusweken in juli en augustus mogen doorgaan, al is dat nog niet 100% zeker en zullen er wel bijzondere voorwaarden zijn. We proberen ondertussen al te anticiperen op mogelijke maatregelen. Op dit moment proberen we de deelnemers te spreiden over meer weken, om de groepen in elke week kleiner te maken. Zodra er meer duidelijkheid is over de richtlijnen bekijken we of er nog plaatsen vrij zijn in de bijkomende weken. En dan volgt er nog een nieuwsbrief.   
Zomerkamp of zonderkamp
We wachten samen met jullie vol spanning af of het zomerkamp kan doorgaan en wat de richtlijnen zullen zijn. Maar dat hield ons niet tegen om alvast 'samen' met alle begeleiders te brainstormen over het kampthema. Na een stevig Zoom-overleg, is de kogel door de kerk.
Het thema wordt .... *tromgeroffel* ....
nog niet verklapt in deze nieuwsbrief! 
Online circus
Wie zijn of haar favoriete hobby te hard mist (wie niet?), kan nog steeds terecht bij Circo Rona. Zowel op de blog als op de Facebookpagina komen dagelijks leuke initiatieven bij. Je kan er thuis circus doen, circus tonen én circus kijken wanneer je maar wilt. Of je kan zelfs live deelnemen aan de online circusclub. Die Circo Rona's hebben echt aan alles gedacht.

Wil je graag meer online circus?
Kijk dan ook eens naar het aanbod dat Circuscentrum plaatste.

Wat gebeurt er nog meer in en rond Circolito?
Onze beleidsnota voor 2021 - 2025
We hebben de Circolito-beleidsnota 2021-2025 ingeleverd bij de Vlaamse Overheid! Dankjewel aan iedereen die meedacht en meewerkte om de plannen voor de komende 5 jaar op papier te krijgen. En nu maar duimen dat men bij de overheid inziet dat elke euro subsidie bij Circolito goed geïnvesteerd is.
20 uur circus voor 20 jaar Circolito
Op 18 en 19 april werd er 20 uur lang online aan circus gedaan.
Het was een online feest! Dankjewel, Circo Rona's, voor het initiatief.
Copyright © 2020 Circolito, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp