Copy
Nieuwsbrief Augustus 2021
Beste Circolitofan,

Deze nieuwsbrief bevat goed nieuws:
er zijn nog plekjes te bemachtigen om van 2021 een fijn circusjaar te maken.
CIRCOLITOKAMP 2021
Binnenkort vertrekken we op kamp! Het thema is bekend: we gaan op Nijlcruise en varen doorheen het Oude Egypte. Denk aan gigantische piramides, prachtige sarcofagen en schitterende scarabeeën. 

Wie al ingeschreven is: fantastisch! 
Wie nog niet ingeschreven is: goed nieuws!
Er zijn nog enkele plaatsjes vrij, als je snel bent, kan je misschien nog mee! Meer info over het kamp kan je hier vinden.
CIRCUSJAAR 2021-2022
Na het kamp komt het nieuwe circusjaar in zicht! Ben je nog niet ingeschreven voor een les? Of doe je er graag nog eentje? Dat kan! Nog niet alle lessen zijn volzet. 
Heb je al wat ervaring met de diabolo? Wil je je éénwieler-kunsten naar een hoger niveau tillen? Dan zijn de specialisatielessen misschien iets voor jou! Inschrijven is de boodschap! Meer info kan je hier terugvinden.
Wie graag met elke circustechniek kennis wil maken, kan inschrijven voor de multi-circus-lessen. Voor kinderen vanaf 6 jaar zijn er nog plaatsen vrij. Inschrijven kan door hier te klikken!
Ook bij de 18+ lessen is er nog plaats. Hoog tijd om je kinderdroom waar te maken en toch nog circusartiest te worden, want je bent nooit te oud om te (jong)leren. Meer info kan je terugvinden op onze website.

 
Woon je in Vilvoorde en omstreken? Of zak je graag eens af naar een andere stad om circusles te volgen? IDEAAL! Als je met ons wil meecircussen, schrijf je dan hier in.
Bovenstaande opsomming bevat slechts enkele hoogtepunten, hier kan je zien waar er nog vrije plaatsen zijn. Wees er snel bij! Het aantal inschrijvingen per les is beperkt. Meer info over de wekelijkse lessen kan je terugvinden op onze website.
WAT GEBEURT ER NOG MEER IN EN ROND CIRCOLITO?
Nieuw volk!
In de vorige nieuwsbrief werd het al aangekondigd: we hebben nieuw volk rondlopen op Circolito. Lotte is onze nieuwe medewerker voor diversiteit en inclusie. Zij zal, samen met jullie, op zoek gaan hoe elk talent zijn plaats kan vinden binnen ons circusatelier. Heb je een vraag voor Lotte? Of tips? Mailen mag naar lotte@circolito.be of zeg eens 'hallo!' als je haar tegen het lijf loopt.

Daarnaast hebben we ook een nieuwe medewerker communicatie. Mara zal zich inzetten om onze communicatie nog vlotter te laten verlopen! Heb je suggesties? Wil je graag nadenken over hoe Circolito efficiënter kan communiceren? Stuur dan gerust een mailtje naar mara@circolito.be! 
Een nieuwe productiegroep!
Er komt vanaf september een nieuwe productiegroep bij Circolito! Dit is voor Circolito's van 11 tot 16 jaar die al enkele jaren les volgen en zich graag 2 jaar willen engageren om samen een voorstelling te maken! Heb je zin om (overal ter wereld) op te treden? Dan kijken de begeleiders al uit naar JOU!

De productiegroep gaat door op zaterdagnamiddag van 13u30 tot 15u30, met de lesgevers Iemke, Mathilde en Senne. Stuur snel een mailtje naar info@circolito.be als je interesse hebt en check zeker ook dit filmpje!
Zin in gratis circusvoorstellingen?
Sinjor Circo brengt straattheater naar de Antwerpse pleintjes! Op drie zondagen in september (05/09, 12/09 en 19/09) kan je genieten van gratis circusvoorstellingen. Elke zondag zijn er andere artiesten, installaties en voorstellingen. Meer info kan je hier vinden.
Geef je menig! 
Stad Mechelen en de Jeugddienst gaan de uitdaging aan om het label 'kindvriendelijke stad' in 2022 weer te behalen. Hiervoor zijn ze op zoek naar jouw mening! Wil je graag vertellen hoe Mechelen kindvriendelijker kan worden? Vul dan de vragenlijst in! Er zijn aparte vragenlijsten op maat voor -12jarigen, voor 12-15 jarigen en voor +15-jarigen (tot en met volwassenen). Meer info kan je vinden op: www.mechelen.be/geef-je-mening
Wil je graag meer circus?
Hier is alvast de agenda van Circuscentrum.
Of volg ons op een van onderstaande kanalen.
Circolito op Facebook Circolito op Facebook
de website van Circolito de website van Circolito
Circolito op Instagram Circolito op Instagram
Copyright © 2021 Circolito, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp