Copy
December 2020
Beste Circolitofan,

Onze huis-media-artieste Yentl zorgde ervoor dat onze wensen voor deze kerstperiode en voor 2021 op een gepaste manier naar jullie komen. De volgorde van de woorden laten we volledig over aan uw 'gevoel bij 2020'. :-)
Hoewel het (naast Yentl haar stopmotion-kunsten) rustig is in onze zalen, zitten we toch niet stil.
We houden de coronamaatregelen goed in de gaten.  Tot 15 januari verandert er alvast niet veel.
De lessen met alleen maar -12jarigen lopen gewoon door. De leerlingen uit de andere lessen krijgen ongeveer om de 2 weken een mailtje van hun lesgever met leuke oefeningen en uitdagingen. Een deel van die opdrachten en instructiefilmpjes vind je terug op ons Youtubekanaal.
Voor de ingang van Circolito staan er sinds kort enkele stevige palen, bedoeld om slacklines tussen de spannen. Het is nog niet helemaal duidelijk of ook +12jarigen daar gebruik van mogen maken. We zijn daar alvast hard voor aan het pleiten bij de Jeugddienst. Als het mag, zorgen we dat er in de kerstvakantie slacklines hangen. Wie ze - helemaal op eigen initiatief en risico - wil gebruiken moet zich wel strikt houden aan de corona-regels: max. 4 personen, afstand houden, mondmasker dragen...

In de kerstvakantie organiseren we een kerst3daagse in Circolito en in Sint-Niklaas. Helaas zijn beide circusweekjes al volzet, maar je kan wel nog op de wachtlijst indien je echt met een opvangprobleem zit.

Wie op zoek is naar wat extra online circusmagie kan zeker terecht op onze blog van Circo Rona. Schoon Vertier, Gluren Bij De Buren, Circus-Het-Zelf,... voor ieder wat wils! Of bekijk elke dag een nieuw circusfilmpje met de aftelkalender van de circushogeschool Codarts.

We blijven ondertussen nadenken over (nieuwe) mogelijkheden voor circusweekends, toonmomenten en specialisatiedagen. Zodra er concreet nieuws is, hoor je het van ons!

Wil je graag meer circus?
Volg ons op FacebookInstagram of de Circo Rona-blog.

Hier is alvast de agenda van Circuscentrum.

Wat gebeurt er nog meer in en rond Circolito?
Op zoek naar een leuk kerstcadeau?
Wat dacht je van een trainingsbroek, hoodie, T-shirt of oranje drinkbus van je favoriete circusschool? Ideaal om de circusvibe levend te houden, Circolito te steunen én lange (circus)wandelingen mee te doen.
Stuur een mailtje naar info@circolito.be voor vragen of bestellingen.
Transit M zoekt ideeën
Oproep voor Circolito's tussen 15 en 25 jaar: Transit M zoekt nog ideetjes om zichzelf te verbeteren. Er zijn 4 plekjes geselecteerd waar JULLIE iets voor mogen verzinnen.
Jullie voorstellen worden verzameld tot 1 januari, dan wordt er gestemd, en daarna worden de gekozen ideeën uitgewerkt. Er is een budget van 50.000€ voorzien.
Wat is jouw leuke idee?  https://mechelen.participeermee.be/
Copyright © 2020 Circolito, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp