Arts en Auto LIVE - Penalty's schieten op Ronald Waterreus
header
 
header
17 april 2015
header

Ronald Waterreus is erbij tijdens Arts en Auto LIVE. Op Landgoed Mariënwaerdt mogen (jonge) bezoekers een penalty nemen op de voormalig PSV-keeper en oud-international. Ook leert Waterreus de voetballende jeugd allerlei trucs voor het stoppen én nemen van strafschoppen. Lees verder »
Ook zien of Ronald Waterreus nog steeds zulke mooie zweefduiken kan maken? Bestel dan nu alvast uw kaarten voor Arts en Auto LIVE en klik hier.

image

Grenzeloze horrordokters

Door de automatische erkenning van Europese diploma’s kunnen buitenlandse zorgverleners vrij eenvoudig in Nederland aan de slag. Meestal gaat dat goed, maar soms leidt het tot wanpraktijken van artsen die het niet zo nauw nemen met de regels.  Lees verder »

image

Chagall in Brussel

In Brussel vindt t/m 28 juni in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten een overzichtstentoonstelling plaats van het werk van Marc Chagall. Hiervoor worden ruim 200 werken uit de collecties van o.a. Tate London, MoMA New York en Museo Thyssen-Bornemisza samengebracht.  Lees verder »

image

One Health en statusangst

Björn Eussen rondde zijn MBA-studie af met een onderzoek naar One Health. Hij bracht in kaart welke obstakels de samenwerking tussen veterinaire en humane zorgprofessionals remmen. Lees verder »

image

Toeren over Highway One

Met mooi weer op de motor door typisch Amerikaans landschap. Bijvoorbeeld over Highway One, tussen Los Angeles en San Francisco. Voor veel motorrijders ‘the American Dream’ en dus ook voor motorjournalist Peter Aansorgh. Lees verder »

facebook twitter rss  

Oproep - Mijn Recept

Uren koken voor een culinair hoogstandje of een eenvoudig gerecht uit een stap-voor-stap kookboek, ieder heeft zo zijn favoriete recept. Wilt u uw favoriete recept met de lezers van Arts en Auto delen? Mail dan uw recept en uw contactgegevens naar oproep@artsenauto.nl o.v.v. ‘Mijn recept’.

Arts en Auto App


De nieuwe 
Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. Download de app voor iOS of Android.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015