Fysiotherapeut Marije de leur : 'Alles draait om kwaliteit'.
header
 
header
29 april 2016
header

Marije de Leur is de eerste ‘roerganger’ die als fysiotherapeut het stokje overneemt van de huisartsen van ‘Het Roer Moet Om’. Graag gaat zij met haar collega-fysiotherapeuten de eerste uitkomsten van de werkgroep ‘Kwaliteit’ bekijken en de inzichten gebruiken voor het verbeteren van het beleid rondom dit onderwerp. De Leur: “In mijn ogen is kwaliteit het enige waar het om draait in de zorg; de beste zorg voor de patiënt, van het hoogste niveau. Ik zie kwaliteit ook als (enige) manier om de uitkomst van zorg inzichtelijk te maken."
Lees verder »

image

Wkkgz verbetert zorg

De Wkkgz legt allerlei regels en verplichtingen op. Dat betekent een verdere administratieve lastenverzwaring voor de eerstelijn. Maar de wet biedt ook kansen. 
Lees verder »

image

Ontspannen op Madeira

Het op 400 km ten noorden van Tenerife en 1000 km ten westen van het Europese vasteland gelegen eiland Madeira staat van oudsher bekend als wandelbestemming bij uitstek. Lees verder »

image

De wet  van Spengler

De Wet van Spengler van Jaap Scholten heeft me echt geraakt”, zegt de Maartensdijkse huisarts Ineke Schippers. “Ik kreeg letterlijk tranen in mijn ogen aan het slot en dat heb ik zelden meegemaakt bij het lezen van een boek.” Lees verder »

image

Cocktail gerookte forel

Eigenlijk geniet Willem Kunst (70, gepensioneerd internist-infectioloog) het liefst van de culinaire creaties van anderen, maar voor deze viscocktail neemt hij bij hoge uitzondering zelf plaats achter het aanrecht.
Lees verder »

facebook twitter rss  

Speciaal voor artsen, tandartsen en (para)-medici organiseert VvAA op zaterdag 4 juni het congres Witte Jas aan de Wilgen. Met sprekers (onder wie oud-olympisch volleybalkampioen Bas van de Goor), workshops, een informatiemarkt en een borrel als afsluiting. 
Plaats ’t Hart, hoofdgebouw VvAA, Utrecht. Tijd 10.00-16.00 uur. Kosten € 125,- (partner € 75,-), excl. btw. Meer informatie en aanmelden vvaa.nl/wittejas

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016