Noodkreet fysiotherapeuten
header
 
header
15 januari 2014
header

Maarten Kok, fysiotherapeut en blogger, raakte afgelopen week duidelijk een snaar toen hij op artsenauto.nl schreef over de enorme regeldruk die hij en zijn collega’s vanuit de zorgverzekeraars ervaren. Niet alleen is dit het meest gelezen artikel op de site van de afgelopen maanden, ook riep het stuk veel, vaak emotionele, reacties op. In het komende nummer van Arts en Auto staat een artikel over mogelijke nieuwe verdienmodellen voor fysiotherapeuten. Tot die tijd kunt u op de website meediscussiëren. Lees verder »

header

Stop de verkokering

Suzanne Witjes, orthopeed in opleiding en bestuurslid van de Jonge Orde, schreef samen met jonge artsen en apothekers het visiedocument Coach, Cure & Care 2025. "De huidige bekostigingsstructuur vormt een belemmering voor effectieve samenwerking." Lees verder »

header

Maleisië

Voor ieder wat wils in Maleisië. Van shoppen in wereldstad Kuala Lumpur, wandelen in het regenwoud en zwemmen tussen de haaien, tot genieten op tropische stranden en in de ‘koele’ Cameron Highlands waar je je in Engeland waant.
Lees verder »

header

Medisch toerisme

Opgehaald worden per limousine, een kamer die niet onderdoet voor die in een vijfsterrenhotel, een operatie met de nieuwste apparatuur en herstellen aan het strand. Dit is wat Thailand, Singapore en India de westerse patiënt beloven. Medisch toerisme is booming in Azië. Lees verder »

header

Mijn recept: sosis manis

“Toen ik uit huis ging om te studeren, heeft mijn moeder ervoor gezorgd dat ik kon koken. Dit recept komt uit de keuken van Midden-Java en is van mijn oma, die elke dag om 6 uur ’s morgens al begon met de voorbereidingen voor een maaltijd." Lees verder »

facebook twitter rss  

Goede manager,
betere zorg


Bereikt u als manager en zorgverlener wat u wilt? Leer alle vaardigheden die u hiervoor nodig hebt in onze praktische leergang 'Management in de gezondheidszorg'. Voor informatie en inschrijven, klik hier.
alt

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014