Arts en Auto LIVE - Wijnproeverij
header
 
header
15 mei 2015
header

Lange tijd was de druif ondergeschikt aan de wijn. We dronken bourgogne, géén chardonnay of pinot noir. Nu heeft de druif het hoogste woord. Terecht? Een bespiegeling van wijnjournalist Han Sjakes over de smaak van wijn en de rol van het druivenras. Lees verder »


Zaterdag 6 juni kunt u, tijden Arts en Auto LIVE, in de speciaal tot 'proeflokaal' ingerichte Hooiberg van Landgoed Mariënwaerdt een aantal zomerse biologische wijnen proeven, onder leiding van wijnjournalist Han Sjakes en vinoloog/arts Alice Eddes.
Zie artsenauto.nl/live.

image

'Door topsport een betere arts'

Ze is geneeskundestudent en de beste hockeykeepster van de wereld. Joyce Sombroek werd al Europees, olympisch en wereldkampioen, maar zit nog altijd vol ambitie. Haar doelen voor de nabije toekomst: goud bij de Spelen in 2016 en haar artsenbul in 2018.  Lees verder »

image

Authentiek Italië in Puglia

Puglia, in de hak van Italiës laars, is minder bekend dan Toscane en Umbrië maar heeft minstens zoveel te bieden. Liefhebbers vinden hier ongerepte natuur, authentieke witte dorpjes, barokke steden als Bari en Lecce en bijzondere architectuur. Lees verder »

image

Miniatuur & medisch

De Delftsblauwe huisjes die KLM aan business class-passagiers geeft, zijn replica’s van bestaande monumenten. Mark Zegeling schreef er een boek over: Sterke verhalen voor bij de borrel. Voor Arts en Auto licht hij er vijf uit met een medische link. 
Lees verder »

image

Autoportret – Kia Sorento

Kia heeft weliswaar in kleine kring een sterke reputatie maar speelt in de SUV-markt een beperkte rol. De nieuwe Sorento moet daar verandering in brengen en lijkt daarvoor ook zeer geschikt. Lees verder »

facebook twitter rss  
alt

Programma LIVE


Klik op de afbeelding om het programma van Arts en Auto LIVE te bekijken.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015