Wat betekent substitutie in de praktijk voor de zorgverlener?
header
 
header
21 mei 2016
header

Over zorgsubstitutie wordt heel wat gepraat en geschreven. Er worden akkoorden en convenanten over gesloten, die de zorg beter betaalbaar en doelmatiger moeten maken. Maar wat betekent het in de praktijk voor de zorgverleners en niet te vergeten voor de patiënt?

 
Lees verder »

image

'Nooit onveilig gevoeld'

Marc Shamier (27) werkte als arts in een sloppenwijk in Brazilië. De favela’s zouden gevaarlijk zijn voor buitenstaanders, maar Shamier heeft zich er nooit bedreigd gevoeld. “Een witte doktersjas is een vrijgeleide.” 
Lees verder »

image

Tenuta Madonnina

Ontbijten met uitzicht op een middeleeuws dorp. Bij het ondergaan van de zon genieten van een goed glas wijn te midden van de uitgestrekte wijngaarden. Het kan allemaal op het Siciliaanse platteland, bij Tenuta Madonnina. Lees verder »

image

Arts en Actrice

Mehrnoush Rahmani gaf haar bestaan als arts op om actrice te worden. Die missie is geslaagd, ze speelt onder meer in de RTL4-serie Moordvrouw. Toch is haar verhaal (nog) geen successtory. “In de acteerwereld is kwaliteit van secundair belang.” Lees verder »

image

Toyota Prius

Ooit was de Toyota Prius de eerste hybride op de markt. Deze vierde generatie bewijst dat Toyota nog steeds een grote voorsprong heeft als het gaat om zuinige techniek. Lees verder »

image

Verzekeraar en transparantie

'Vaak wordt gezegd dat zorgverleners niet voldoende transparant zijn. Ik kan u verzekeren dat we vele gegevens vastleggen maar het blijkt dat het veel te ingewikkeld is die mee te nemen in de behandelindex.' Lees verder »

facebook twitter rss  

Nog t/m 28 augustus wisselt Singer Laren zijn collectie uit met het Franse musée d’Art moderne de Troyes. Net als Singer Laren dankt dit museum zijn bestaan aan een particuliere kunstverzameling. Lees verder »

Smaak van Italië

Dol op Italië? Als lezer van Arts en Auto kunt u tot 1 juni profiteren van een aantrekkelijke korting op De Smaak van Italië. U betaalt voor zes nummers € 15,- (normaal
€ 33,95), waarna u het abonnement op elk gewenst moment kunt stopzetten. desmaakvanitalie.nl/actiekorting

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016