Interview psychiater Remke van Staveren: "Compassie is de essentie van ons vak'
header
 
header
27 november 2015
header

“Dokters houden er niet zo van hun persoonlijke verhaal te vertellen, en psychiaters al helemaal niet”, zegt Remke van Staveren, psychiater. Toch doet ze het. Enkel en alleen om haar initiatief HART voor de GGZ kracht bij te zetten. “De balans tussen hoofd en hart is zoek.”

Lees verder »

image

Ongeboren kind

Een hersendode vrouw is bijna 24 weken zwanger. De echtgenoot wil geen toestemming geven om haar in leven te houden voor hun ongeboren kind. Moet de behandelaar deze wens respecteren? Lees verder »

image

Terug op de piste

Skiën verleert u niet, maar het kan zijn dat de laatste keer wintersport alweer wat jaren geleden is. Wat is er sinds die tijd allemaal veranderd? En welke skigebieden zijn geschikt om de draad weer op te pakken? Arts en Auto geeft een overzicht. Lees verder »

image

Favoriete pil - Robert M. Pirsig

Johannes Wegdam (Utrecht, 1968) is gastro-intestinaal en oncologisch chirurg in het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond. Zijn favoriete pil: Zen en de kunst van het motoronderhoud van de Amerikaanse schrijver Robert M. Pirsig. Lees verder »

image

Suzuki Vitara

Ooit was de Suzuki Vitara een compacte, echte terreinauto. Met zijn nieuwe vorm – een stoere, compacte SUV – mengt Suzuki zich in een hevige concurrentiestrijd. Lees verder »

facebook twitter rss  

Gezocht:
Pied-à-terre-bezitters

Voor een artikel in Arts en Auto komt de redactie graag in contact met lezers die een appartement bezitten in een andere (buitenlandse) stad. Uw reactie (graag met korte toelichting en vermelding van uw leeftijd en beroep) kunt u sturen naar oproep@artsenauto.nl.

Arts en Auto App

Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 

Download de app voor iOS of Android.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015