Nieuw: Arts en Auto app
header
 
header
24 april 2013
header

Arts en Auto is nu ook digitaal beschikbaar. Met de nieuwe Arts en Auto app kunt u het blad nu op tablet en smartphone lezen. Met de app bladert u eenvoudig door alle pagina’s, zoomt u probleemloos in om de tekst te vergroten en opent u links uit het blad door er simpelweg op te tikken. Lees verder »

header

'Apps nemen werk uit handen'

Het gebruik van apps in de medische wereld is booming, alhoewel sommigen kritisch blijven. Toch is het volgens Pieter Kubben, neurochirurg in opleiding en geestelijk vader van de app Neuromind, niet meer weg te denken. “We moeten ons bij innovaties niet laten weerhouden door eventuele keerzijdes.”
Lees verder »

header

Maak kennis met de Azoren

Lagunes, bloemenvelden, kratermeren, een azuurblauwe zee en authentieke dorpjes: u vindt het op de Azoren, de Portugese eilandengroep voor de kust van Afrika. Deze archipel is een paradijs voor de natuurliefhebber die er graag te voet opuit trekt. 
Lees verder »

header

Zwemmen in eigen tuin

In alle rust baantjes trekken zonder te hoeven laveren tussen spetterende pubers. Aan een privézwembad zitten heel wat voordelen. Maar wat komt er allemaal bij kijken? Wat zijn de trends? En, wat kóst het eigenlijk?
Lees verder »

header

Autoportret: Dacia Sandero

Renaults Roemeense dochter Dacia brengt al enkele jaren – met wisselend succes – praktische auto’s die het niet zozeer van hun uiterlijk als wel van hun prijs moeten hebben. Nu is er de nieuwe Sandero, een voordelig geprijsde ruime vierdeurs.  
Lees verder »

facebook twitter rss  

MuziekKliniekBezoek de MuziekKliniek van Bram van Schaik en maak kans op dit album van Dexter Gordon.
alt

Who (really) cares?

 
Kom naar de thema-avond op dinsdag 28 maart in Utrecht.
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013