Interview zenuwarts en psycholoog Kees Brunia:
'Ik heb niks met dikdoenerij'
header
 
header
15 januari 2015
header

In 1955 schreef een brutale vierdejaarsstudent medicijnen in universiteitsblad Vox Veritatis een artikel over Arts en Auto. En in het bijzonder over dikke dokters met dikke auto’s en veel poeha. Het artikel leidde tot een rel in de medische wereld. Niettemin schopte de student het tot zenuwarts én hoogleraar fysiologische psychologie. Lees verder »

image

Op het ritme van de boot

De Waddeneilanden zijn populair bij toeristen die tot rust willen komen. Ook toeristen hebben zorg nodig. Dat maakt dat op Ameland een uitgebreid zorgaanbod bestaat. Lees verder »

image

Malta’s Valletta

Wie denkt dat Malta een kabbelend mediterraan eiland is met een stad erop, heeft het mis. Denk liever aan een stad in de Middellandse Zee met een beetje eiland eromheen. Lees verder »

image

Wilsverklaring

Een familie is het niet eens met het behandelbeleid en beroept zich op een wilsverklaring. De familie vindt dat het medisch team wettelijk verplicht is hieraan gehoor te geven. Heeft de familie gelijk?  Lees verder »

image

Mijn huis - Amsterdam

Nu zijn het merendeels toeristen met rolkoffers, maar ooit waren het vooral scheepslieden die voor het huis van Bart en Mark Anderson-Groen langsliepen. Lees verder »

facebook twitter rss  
alt

Oproep tweede huis

Voor een verhaal in het maartnummer van Arts en Auto  Tweede huizen, zoeken wij lezers die een vakantiehuisje bezitten in eigen land en het leuk vinden hierover in Arts en Auto te vertellen. U kunt uw reactie mailen naar oproep@artsenauto.nl. Vergeet niet ook uw beroep en leeftijd te vermelden.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015