Arts en vluchteling: terugkeer in oude specialisme vaak brug te ver
header
 
header
13 november 2015
header

Van alle vluchtelingen hebben artsen opvallend veel succes op de arbeidsmarkt. Toch ervaren ze drempels als ze aan de slag willen en terug in hun oude specialisme is helemaal een brug te ver. Gevluchte medici die als arts aan de slag gaan in Nederland, blijken regelmatig teleurgesteld over hun loopbaan. 

 Lees verder »

image

Zorgen voor later

De verantwoordelijkheid voor sociale zekerheid en zorg wordt steeds meer bij de burgers teruggelegd. Dat geldt ook voor de oudedagsvoorziening.
Lees verder »

image

Badhotel Domburg

Badhotel Domburg biedt een restaurant (Zee&Land) met seizoensproducten van eigen bodem en een mooie spa met originele details, zoals oester-voetbaden en een ‘belevenisdouche’ waar u een Noordzeestorm kunt ondergaan.
Lees verder »

image

Barbara Hepworth

Als eerste moderne vrouwelijke beeldhouwer vervaardigde de Engelse Barbara Hepworth (1903-1975) honderden beelden waarbij ze binnen het beperkte abstracte vormscala van hol en bol verbluffend knap wist te variëren. Lees verder »

image

Mijn huis - Nijmegen

Een huis dat aan de achterzijde over de gehele breedte al prachtig is uitgebouwd, is natuurlijk mooi meegenomen. Want voor veel aspirant-kopers zal gelden: hoe minder er hoeft te worden verbouwd, hoe beter. Lees verder »

facebook twitter rss  

Gezocht:
Pied-à-terre-bezitters

Voor een artikel in Arts en Auto komt de redactie graag in contact met lezers die een appartement bezitten in een andere (buitenlandse) stad. Uw reactie (graag met korte toelichting en vermelding van uw leeftijd en beroep) kunt u sturen naar oproep@artsenauto.nl.

Art en Auto App

Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015