Functioneren onder hoge druk in acute zorg
header
 
header
25 november 2016
header

In de spoedeisende hulpverlening moet snel worden gehandeld om het leven van mensen te redden. Een beetje stress scherpt de focus, maar te veel stress kan negatief uitwerken. Waar ligt de grens? En hoe bescherm je jezelf tegen negatieve stress?

 Lees verder »

image

Lean leren in Japan

Steeds meer zorginstellingen omarmen lean en maken zich de principes eigen. Maar wat is de volgende stap? Een leanreis kan verdieping brengen. “Als je lean niet goed gebruikt, bereik je niets.” Lees verder »

image

Picasso in Brussel

T/m 5 maart 2017 kunt u in het Brusselse Bozar genieten van de tentoonstelling Picasso. Sculptures, waar zo’n 80 beeldhouwwerken tentoongesteld worden. 
Lees verder »

image

Meubelmaker eert klassiekers

Ontwerper en meubelmaker Arjan Kremer laat zich inspireren door de vormen van klassieke auto’s. Sterker nog, onderdelen van die auto’s máken zijn meubels. 
Lees verder »

image

Favoriete pil Mariëlle Avendonk

“Ik was helemaal ontroerd door Alleen met de goden”, zegt Mariëlle van Avendonk. “Het is ontzettend rauw geschreven, korte zinnen, realistisch, puur en het leest als een trein.”
Lees verder »

facebook twitter rss  

Interieur op maat

Heeft u plannen om uw woning of praktijk te renoveren? Voor een nieuwe rubriek is de redactie op zoek naar lezers die hun plannen willen voorleggen aan interieurarchitect Jordy de Reus. 

Wilt u meedoen, stuur dan een mail naar oproep@artsenauto.nl, o.v.v. ‘Interieur op maat’, met informatie over uw voorstel en een foto van de huidige situatie.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan mardyk@gmail.com, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016