Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) overweegt exit NZA-overleg
header
 
header
09 juli 2013
header

De Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) tekent bezwaar aan tegen de methode waarmee de NZa de tarieven in de mondzorg voor volgend jaar wil vaststellen. De ANT overweegt om uit de klankbordgroep te stappen als de Zorgautoriteit de door de beroepsorganisatie gestelde eisen niet inwilligt. Lees verder »

Antibiotica in de praktijk

De toename van het aantal resistente bacteriën verplicht zorgverleners alles te doen om het antibioticagebruik te veranderen. Antibioticateams in alle ziekenhuizen zijn een eerste stap. Maar ook op het gebied van handhygiëne is een wereld te winnen. Lees verder »

header

Halte Hamburg

Wie richting Scandinavië rijdt, kent Hamburg van het vorstelijke uitzicht op de havens vanaf de Autobahn. Maar Duitslands tweede stad heeft meer, van chic tot alternatief. Deze groene, kosmopolitische metropool is hard op weg Berlijn in populariteit voorbij te streven. Lees verder »

header

M-health: Guido de Rooij

Guido de Rooij (40) is anesthesioloog van de traumahelikopter in Groningen. Al tijdens zijn opleiding anesthesiologie, zo rond 2003, begon hij als hobby medische apps te maken. “Ik vond programmeren altijd al leuk.” Lees verder »

header

Smaaksensaties

Het combineren van wijn en spijs is een spel zonder regels. Aandacht en bewust proeven verhoogt het plezier. Elke wijn is anders, zelfs al lijken ze veel op elkaar. En kleine variaties in spijzen of hapjes kunnen een wereld van verschil maken. Lees verder »

facebook twitter rss  

Film by the Sea 2013

Het jaarlijkse festival Film by the Sea in Vlissingen (13 t/m 22 sep) heeft dit jaar veel aandacht voor ‘Care & Cure’.


Win een arrangement met hotelovernachting voor 2 personen rond het literatuurprogramma.

FotowedstrijdDe jaarlijkse fotowedstrijd is weer van start gegaan! Het thema: Feest!. Ga naar de website en doe mee!
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013