Artsentekort bij bestrijding ebola
header
 
header
16 oktober 2014
header

Hulporganisaties hebben moeite om voldoende artsen en verpleegkundigen te vinden voor de bestrijding van ebola in West-Afrika. “Dit bedreigt de gehele operatie,” aldus een woordvoerder van de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) in Washington. Lees verder »

image

Mag co zelf uitslag scan geven?

Een co-assistent krijgt tijdens de poli een nieuwe patiënt te zien. Omdat de patiënt erg nerveus is, besluit de co-assistent zonder overleg met de arts de uitslag van een onderzoek te vertellen. Doet hij hier verstandig aan?  Lees verder »

image

Trendy Gent

Gent heeft de meeste studenten van België, wat garant staat voor een bruisend uitgaansleven, trendy winkels, een groot cultureel aanbod en allerhande restaurants. Verder staat deze fraaie stad bekend om zijn musea en de St. Baafs kathedraal. Lees verder »

image

Macho in de lappenmand

Het tweejaarlijkse festival Literaire meesters is dit jaar gewijd aan Ernest Hemingway. Deze cultiveerde een imago van kracht en vitaliteit, maar sukkelde zijn hele leven met steeds groter fysiek en psychisch ongemak. Lees verder »

image

Autoportret Citroën C4 Cactus

Ooit was Citroën bij uitstek het merk dat auto’s maakte die sterk afweken van de massa. Stapsgewijs komt Citroën opnieuw met modellen die zich onderscheiden, op verschillende gebieden. Dat geldt voorlopig het meest voor deze C4 Cactus.  Lees verder »

facebook twitter rss  
alt

VvAA FotowedstrijdDe jaarlijkse fotowedstrijd van VvAA is weer volop aan de gang. Het thema luidt dit jaar:
Vertrouwen. Op onze website kunt u uw foto's uploaden of uw stem uitbrengen op een van de vele inzendingen. Doe mee!

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan mardyk@gmail.com, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014