Interview fysisch antropoloog George Maat: "Waar anderen terugdeinzen, moet jij naar voren stappen." 
header
 
header
30 oktober 2015
header


Fysisch antropoloog George Maat (69) identificeerde oorlogsdoden in Kosovo en slachtoffers van de tsunami en de MH17-ramp. Ondanks zijn pensionering en de ophef rond zijn ‘MH17-lezing’, helpt hij desgevraagd zo weer mee bij dit extreem zware werk. Wat hem drijft? “Nabestaanden moeten zekerheid  krijgen, pas dan kunnen ze rouwen.” 

Lees verder »

image

Een vluchteling

"Daags nadat ik de Bossche wethouder Eric Logister tijdens een vergadering van de wijkraad heb gevraagd of het wel volledig zeker is dat de tijdelijke noodopvang uiterlijk op 1 januari 2016 zal sluiten, klampt één van de aldaar verblijvende vluchtelingen mij aan." 
Lees verder »

image

(Woon)shoppen in Antwerpen

Antwerpen is de ideale winkelstad om de kledingkast aan te vullen. Daarnaast is deze Belgische metropool hét adres voor originele woonaccessoires en vintage designvondsten. 
Lees verder »

image

Het nieuwe schrijven

"Sinds de uitvinding van de personal computer zijn tekstverwerkers uitgegroeid tot alleskunners. Inmiddels lijken auteurs meer op piloten, in een cockpit vol lettertypes en schermpjes."
Lees verder »

image

Autoportret: Honda Jazz

De vorige Honda Jazz was al de ruimste in zijn klasse, maar deze compleet nieuwe Jazz is ietsje langer en nóg ruimer. En hij heeft veel moderne techniek.
Lees verder »

facebook twitter rss  

Gezocht:
Pied-à-terre-bezitters

Voor een thema ‘Tweede huis’ komt de redactie graag in contact met lezers die een appartement bezitten in een andere (buitenlandse) stad. Uw reactie (graag met korte toelichting en vermelding van uw leeftijd en beroep) kunt u sturen naar oproep@artsenauto.nl.

BNR-zorgdebat en boekpresentatie

Het boek Het Alternatief voor de Zorg wordt dinsdag 17 november om 17.00 uur gepresenteerd bij VvAA in ’t Hart in Utrecht. Aansluitend volgt een BNR Zorgdebat onder leiding van Harmke Pijpers rond het thema: ‘Hoe overwint de menselijke maat de bureaucratie?’  Voor meer Informatie en aanmelden, klik hier.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015