Blog Ignace Schretlen: Geld overhouden aan de zorg
header
 
header
20 november 2014
header

“Het kan niet waar zijn”, zegt mijn oom wanneer we met hem de veranderingen in de zorg bespreken. “Ik ben in de negentig en mensen van mijn leeftijd zullen ze toch zeker wel sparen?” Mooi niet dus: gelijke monniken, gelijke kappen! Ome Toon is een taaie, het lichaam hapert maar zijn geest is kraakhelder, op zijn appartement plukt hij teder en dankbaar de appeltjes van het geluk dat het leven hem schenkt. Lees verder »

image

Mediation in een maatschap

Leeftijdsopbouw en man-vrouwverdeling spelen een belangrijke rol in de dynamiek binnen een maatschap. Door wijzigingen in de samenstelling van een maatschap verandert de balans binnen de groep. Hier wordt doorgaans geen of te weinig aandacht aan besteed. Lees verder »

image

Paul van Vliet in Den Haag

Een mix van persoonlijke liedjes, verhalen en typetjes als Majoor Kees. Dát is Paul van Vliet, deze winter terug in het theater met Zondag in Den Haag
Lees verder »

image

Smaaksensaties

Kersen, viooltjes en rozemarijn vinden we allemaal lekker ruiken. Maar mest, oude kaas en kattenpis? Arts en Auto-wijnjournalist Han Sjakes over ‘minder aaibare’ wijnaroma’s.
Lees verder »

image

Huis en auto delen

Ik kom net terug van een stedentrip met overnachtingen in een particuliere kamer. Heel gastvrij en veel goedkoper dan de lokale hotels. Dat is natuurlijk van alle tijden, maar tegenwoordig regel je dat via airbnb.nl.  Lees verder »

facebook twitter rss  
alt

Sociale media


Volg Arts en Auto ook via onze andere online kanalen. Naast artsenauto.nl vindt ons ook opTwitterLinkedIn en Facebook.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014