Dierenfysiotherapeut Dominique Frohof - 'Wat je ziet is wat je krijgt'
header
 
header
16 oktober 2015
header


Fysiotherapeut Dominique Frohoff (30) werkt het liefst met honden. Werken met mensen biedt variatie, maar haar passie ligt bij de dieren. “Sommigen vinden mijn werk decadent, maar ik zie wat het oplevert.” 

Lees verder »

image

Studentenhuis te koop

Door de afschaffing van de basisbeurs wordt studeren duurder. Tegelijk stijgen de kamerprijzen voor studenten. Ouders kunnen bijspringen. Financieel, maar ook door het kopen van een huis voor hun studerende kind. Lees verder »

Winterzon Curaçao

Iets ten westen van Willemstad ligt Blauw Baai (Blue Bay), een ideale bestemming voor zonzoekers en snorkelliefhebbers die een wat rustiger strand op Curaçao zoeken. Blauw Baai staat ook bekend om zijn uitdagende 18-holes golfbaan.
Lees verder »

image

Favoriete pil: La Suberba

Arthur Niggebrugge  (Amsterdam, 1960) is traumachirurg in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Zijn favoriete pil: de roman La Superba van Ilja Leonard Pfeijffer.
Lees verder »

image

Autoportret: Honda Jazz

De vorige Honda Jazz was al de ruimste in zijn klasse, maar deze compleet nieuwe Jazz is ietsje langer en nóg ruimer. En hij heeft veel moderne techniek.
Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.

Textielmuseum

Lezers van Arts en Auto kunnen met korting naar de tentoonstelling Figuratie; van Cobra tot Studio Job. Voor de voorwaarden, klik hier.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2015