Fietsverslaafd
header
 
header
26 maart 2014
header

Over anderhalve week is het zover: dan valt de Arts en Fiets op de mat. Wat twee jaar geleden min of meer als mini-experiment begon, lijkt nu een jaarlijkse traditie te worden. Want dat u graag fietst, en het ook leuk vindt om hierover te lezen, is de redactie inmiddels wel duidelijk. Een oproep om uw eigen fietsverhalen en –tips toe te sturen leerde ons ook dat u het leuk vindt om uw ervaringen te delen met collega’s. Voor wie niet kan wachten tot volgende week, hier onze selectie uit uw eigen fietsverhalen. Lees verder »

image

'Laat mij gewoon dokter zijn'

De oudste nog praktiserende huisarts van Nederland is 90 jaar. Zes dagen per week aan het werk in zijn Amsterdamse praktijk, houdt hij er zo zijn eigen werkwijze op na. Nico van Hasselt: “Bij mij staat de patiënt écht centraal.”  Lees verder »

image

Bijzonder kamperen

Voor liefhebbers van kamperen en buitenleven die comfort óók belangrijk vinden: de safari-lodgetenten van Tendi. Deze stoere, volledig ingerichte tenten zijn te vinden op ruim twintig kleinschalige en mooi gelegen campings in diverse landen in Europa . Lees verder »

image

Waarom niet ourTomorrows?

Het social entrepreneurship  van myTomorrows op zich uitstekend in een land met een – sinds 2006 – mede op marktwerking gebaseerd zorgstelsel, maar toont hiervan ook het rafelrandje. Lees verder »

image

Autoportret: Dacia logan MCV

De vorige generatie van de Logan MCV was tot nu toe hét succesnummer van het Roemeense Dacia. Deze nieuwe is een heel ander soort auto dan zijn voorganger. Dat neemt niet weg dat er veel voor deze no-nonsense stationcar is te zeggen.  Lees verder »

facebook twitter rss  
alt

Tijdbesparend vergaderen


Het hoort bij uw werk: overleggen en besluitvorming. Met de VvAA training 'Tijdbesparend vergaderen' leert u om met meer plezier en vooral ook effectiever te vergaderen. Klik hier voor meer informatie.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014