CVZ noemt kritiek op ggz-rapport voorbarig
header
 
header
22 januari 2013
header

Het College voor Zorgverzekeringen (CVZ) ontkent dat het zou adviseren de helft van de psychische stoornissen in de geneeskundige ggz uit het verzekerde basispakket te halen. Dat zegt woordvoerder Michiel Geldof. CVZ reageert hiermee op de berichtgeving door Zorgvisie rond het conceptrapport Geneeskundige GGZ, deel 2.  Lees verder »

header

'Erkenning voor het trauma'

Psycholoog Margreet Krottje (39) heeft acht uur per dag cliënten op de bank met een stevige historie als het gaat om huiselijk geweld en/of seksueel misbruik. Cliënten aan wie veel zorgprofessionals hun handen niet durven branden. Krottje: “Mijn cliënten krijgen erkenning voor wat zo traumatisch is geweest.” Lees verder »

header

Gezinstrip Parijs

Parijs is een stad die nooit verveelt. Arke selecteerde voor de lezers van Arts en Auto – en dan met name voor gezinnen – comfortabele appartementen aan de rand van de stad, vlak bij de Seine. Lees verder »

header

Zwaar weer voor Griekse zorg

Door de crisis zijn de ogen regelmatig op Griekenland gericht. Wat betekent de crisis daar voor medisch professionals? Arts en Auto-redacteur Andrea Linschoten sprak in Athene met een apotheker, een fysiotherapeut en een tandarts-endodontoloog. Lees verder »

header

Hyundai Santa Fe

Een grote SUV van een ‘premium’-merk is duur in aanschaf, gebruik en afschrijving. Daarop kan flink worden bespaard door kritischer te kiezen. De nieuwe Hyundai Santa Fe is een volwaardig alternatief. Zelfs de basisversie zit rijk in de spullen.  Lees verder »

facebook twitter rss  

MuziekKliniekBezoek de MuziekKliniek  van Bram van Schaik en maak kans op het comeback-album van Adam Ant.

Oproep: Mijn receptDe redactie van Arts en Auto is op zoek naar nieuwe kandidaten voor de rubriek Mijn recept. Vindt u het leuk om uw favoriete gerecht te delen met collega’s en geportretteerd te worden in uw keuken, geef u dan op via oproep@artsenauto.nl, o.v.v. Mijn recept. Vergeet niet om uw contactgegevens, leeftijd en beroep te vermelden, én natuurlijk het recept. De redactie neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013