Nico Dijkshoorn, Joyce Sombroek, René Gude, Florien Oudenaarden en Rolls-Royce
header
 
header
04 december 2013
header

Artsen en aanverwanten, waar u mij een groot plezier mee zou doen is dit: onverwacht bij mij aanbellen, vragen of ik mij uit wil kleden, zwijgend naar mij kijken als ik in een hoek van de kamer mijn spijkerbroek van mijn benen trek en dan zeggen, als ik naakt voor u sta: “U mag het onderbroekje gewoon aanhouden, mijnheer Dijkshoorn.”  Lees verder »

header

Student zonder studentenleven

Goud op de Olympische Spelen in Londen, een lintje van de koningin en toen weer met haar neus de studieboeken in. Hockeykeepster en -international Joyce Sombroek combineert haar topsportcarrière met de studie geneeskunde én zet zich in voor de Stichting Spieren voor Spieren. 
Lees verder »

header

Het ultieme skigebied

De een houdt van kleinschalige dorpsgebieden, de ander is er alleen maar op gebrand zo veel mogelijk pistekilometers te maken, en gezinnen met kleine kinderen stellen heel andere eisen dan families met pubers. Kortom, geen skiër is hetzelfde. Reisjournalist en fervent skiër Joris van Drooge selecteerde voor Arts en Auto de beste opties per categorie. Lees verder »

header

Denker des Vaderlands

Bij Denker des Vaderlands René Gude werd in 2011 botkanker vastgesteld. Hoe kijkt een filosoof die ook kankerpatiënt is naar de medische wereld? “Artsen zouden Aristoteles moeten lezen.” Lees verder »

header

'Als jij er niet bent, is er niets'

Tropenarts Florien Oudenaarden (31) werkte afgelopen zomer voor Artsen zonder Grenzen in Syrië. Eerder werkte zij onder meer in Zuid-Soedan en momenteel zit ze in de Centraal-Afrikaanse Republiek. De soms eindeloos lijkende stroom slachtoffers in conflictgebieden maakt haar niet cynisch of moedeloos: “Misschien heb jij het verschil kunnen maken.” Lees verder »

header

Veel meer dan een auto

“You have arrived.” Niemand spreekt deze woorden zó stijlvol uit als de dame die in het navigatiesysteem van Rolls-Royce woont, aldus autojournalist Bart van den Acker. Hij mocht zich een dag onderdompelen in de weelderige luxe van een Ghost Extended Wheelbase. Om te zeggen dat hij genoot, is een understatement. Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto App


Eind deze week pas op de mat, nu al te lezen op tablet en smartphone: Arts en Auto 12Download hier de app voor iOS en Android.


In Arts en Auto 12 staat een opvallende advertentie van VvAA mobiel, met een aanbieding rond de nieuwste iPhone. Anders dan vermeld, is de omvang van de databundel geen 250 MB, Maar 750 MB. Neem voor vragen over deze aanbieding contact op met VvAA mobiel, klik hier of bel 030 247 44 46. 

alt
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan mardyk@gmail.com. U kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013