Tabakslobby 'dom en gewetenloos'
header
 
header
12 maart 2013
header

“Als minister Schippers of andere lobbyisten niet blij zijn dat hun naam in verband wordt gebracht met de tabaksindustrie, moeten zij publiekelijk afstand nemen van deze verwerpelijke industrie.” Dat zeggen longartsen Pauline Dekker en Wanda de Kanter desgevraagd in reactie op de ophef naar aanleiding van de lancering van hun website tabaknee.nl gisteren. Lees verder »

header

Arts van het Concertgebouw

Het Koninklijk Concertgebouworkest is een van de weinige orkesten met een medisch adviseur. Dat verbaast huisarts David de Boer (58): “Dit soort orkesten zijn culturele én economische visitekaartjes waar je zuinig op moet zijn.”  Lees verder »

header

Verborgen mogelijkheden

'Met vriendelijke groeten.’ Hoe vaak heb ik dat getypt? ‘Mail me gerust als je nog vragen hebt.’ ‘Dank voor uw mail!’ Het is mooi om voor iedereen een persoonlijk dankwoord te schrijven, maar omdat ik geen groot typtalent ben, kost dat vrij veel moeite. Tijd dus om daarvoor een oplossing te vinden. Lees verder »

header

Creatief met nieuwe WKR

Werkgevers hebben nog even de tijd om zich voor te bereiden op de werkkostenregeling die op 1 januari 2014 voor alle werkgevers ingaat. Eén ding staat vast: zij zullen keuzes moeten maken in wat zij vanaf volgend jaar wel en niet willen vergoeden.  Lees verder »

header

Autoportret: Honda CR-V

MPV of SUV, waar ligt de grens? Dat is nooit exact bepaald. De nieuwe Honda CR-V is zo’n ‘grensgeval’. De basisversie biedt vooral veel ruimte; wie behoefte heeft aan vierwielaandrijving kan daarvoor als optie kiezen.  Lees verder »

facebook twitter rss  

MuziekKliniekBezoek de MuziekKliniek van Bram van Schaik en maak kans op het nieuwe album van Little Tree.

Oproep: Mijn receptDe redactie van Arts en Auto is op zoek naar nieuwe kandidaten voor de rubriek Mijn recept. Vindt u het leuk om uw favoriete gerecht te delen met collega’s en geportretteerd te worden in uw keuken, geef u dan op via oproep@artsenauto.nl, o.v.v. Mijn recept. Vergeet niet om uw contactgegevens, leeftijd en beroep te vermelden, én natuurlijk het recept. De redactie neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013