De perfecte wake-up call voor zorgverzekeraars
header
 
header
30 juli 2013
header

Het huidige zorgstelsel spoort zorgprofessionals te weinig aan om zich af te vragen of een diagnose of behandeling eigenlijk wel écht in het belang van de patiënt is. Zorgverzekeraars zouden daarom alleen nog zorg moeten vergoeden die de totale gezondheidswinst voor de patiënt ten goede komt. Lees verder »

header

Het Dolhuys

Museum Het Dolhuys in Haarlem heeft als missie mensen met een psychiatrische aandoening te destigmatiseren. Directeur Hans Looijen (48) ziet kunst daarbij als een belangrijke schakel, maar waakt voor valse romantiek.  Lees verder »

header

Cruise met André Kuipers

Wie dit najaar inscheept aan boord van het ms Rotterdam van Holland America Line voor een 12-daagse cruise richting Barcelona, wacht een bijzondere medereiziger. Aan boord is arts/astronaut André Kuipers, die lezingen geeft over zijn ruimteavontuur.  Lees verder »

header

Suïcidale gedachten

Een psychotherapeut wil de behandelingsrelatie met een cliënt beëindigen vanwege een vertrouwensbreuk. Mag dat als de cliënt suïcidaal is?. Lees verder »

header

Filodeegtaartjes

“Na een werkdag heb ik niet altijd veel tijd om te koken, dus ik zoek graag naar leuke en gezonde gerechten die snel te maken zijn. Zoals deze filodeegtaartjes met mozzarella, tomaat en chorizo. Lees verder »

facebook twitter rss  

Zomerstop

In de maand augustus verschijnt er geen nieuwsbrief. De eerstvolgende editie volgt op 2 september.

VvAA MobielProfiteer nu van de speciale zomeraanbieding van VvAA mobiel: een iPhone 4 voor € 30,- per maand zonder bijbetaling. Daarmee kunt u altijd uit één bundel bellen, sms’en en internetten, ook als u in het buitenland bent.  

Direct bestellen? Klik hier.

FotowedstrijdDoe mee met de Fotowedstrijd.
Het thema: 
Feest! 
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013