Interview Klaas van Dijk: " Tandartsen hebben behoefte aan een uitlaatklep"
header
 
header
20 januari 2017
header

Klaas van Dijk (57) is de pianist in het tv-programma Met het mes op tafel en in de shows van Paul van Vliet. Daarnaast is hij tandarts. Of is hij dat nu juist in de eerste plaats en daarna pas muzikant? “Tandartsen hebben behoefte aan een uitlaatklep.”

Lees verder »

image

Heilzaam Davos

Het Zwitserse Davos werd in de negentiende eeuw een beroemd kuuroord voor tbc-patiënten, mede dankzij de Nederlandse ondernemer Willem Jan Holsboer.
Lees verder »

image

Rustig Venetië

Wie ooit heeft geproefd van Venetië in de winter, zal deze stad niet snel meer ’s zomers bezoeken. Want in de schaarse maanden van het jaar dat de stad gespeend is van hordes toeristen, is het pas echt genieten van de schoonheid ervan. Lees verder »

image

Mike Boddé - Krekels

"Ik hoorde niets, helemaal niets. De oprechte stomme verbazing van mijn dochter vervulde me met schaamte. Heel gek; ik schaamde me ervoor dat ik de krekels niet hoorde."
Lees verder »

image

Culinair - Warm Italiaans

In een nieuwe rubriek geven enkele collega’s die koken als passie hebben, bij toerbeurt een favoriet recept. Mathilde Levinga (voedingstherapeut/ orthomoleculair deskundige en eigenaar van B&B De Bonte Kamer) trapt af.
Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto App


Arts en Auto
 is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.

 

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2017