Plofzorg - hoeveel compressie kan de zorg nog hebben?
header
 
header
28 november 2014
header

Natuurlijk kunnen we verder bezuinigen op de zorgkosten, maar nog minder zorg lijkt me onmogelijk. Hoe lang moet het duren voordat de Excel-terroristen zien dat achter de cijfers een menselijke werkelijkheid schuilgaat? Hoeveel compressie kan de zorg nog hebben?  De plofkip heeft meer dan vijftien jaar kunnen bestaan, voordat supermarkten beseften dat de prijs per kilo kip niet het enige is wat telt. Laten we ervoor waken dat ‘plofzorg’ geen vast begrip wordt in onze samenleving.
Lees verder »

image

Tattoo onder de witte jas

Onderzoeker Andrew Timming van de Schotse University of St. Andrews concludeerde vorig jaar dat aan tatoeages nog steeds een negatief stigma kleeft. Maar hoe zit dat in tolerant Nederland, in de medische wereld? Lees verder »

image

Boeiende contrasten van Japan

Een land van fascinerende contrasten, met een ultramodern uiterlijk waarin een traditionele ziel huist. Van de uitbundig uitgedoste jeugd in Harajuku tot de dorpse charme van Takayama: in Japan maken de zintuigen overuren. Lees verder »

image

Daar zit muziek in

Uit de stapel afgelopen jaar verschenen cd’s en lp’s, selecteerde Arts en Auto tien cadeautips voor de feestdagen. Van jong en oud, voor oud en jong, uit binnen- en buitenland: voor ieder wat wils. Lees verder »

image

Autoportret: Renault Twingo

De nieuwe Twingo is in samenwerking met smart ontwikkeld en technisch identiek aan de nieuwe forfour. Met zijn lengte van slechts 360 cm biedt ook de Twingo ruimte voor vier. Lees verder »

facebook twitter rss  
alt

Social Media


Volg Arts en Auto ook via onze andere online kanalen. Naast artsenauto.nl vindt ons ook opTwitterLinkedIn en Facebook.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014