Cardioloog Leonard Hofstra: ‘Ook hoogopgeleide patiënten hebben er soms geen idee van wat een gezonde leefstijl inhoudt’  
header
 
header
01 oktober 2016
header


Hij schrijft liever leefstijladviezen voor dan poeders en pillen en ziet zijn uitverkiezing tot meest patiëntvriendelijke zorgverlener van 2015 als een bevestiging dat zijn aanpak aanslaat. Maar Leonard Hofstra (53), managing cardioloog bij Cardiologie Centra Nederland en bijzonder hoogleraar Cardiologie bij VUmc, vindt dat er nog heel wat werk aan de winkel is. 

Lees verder »

image

Reis naar de toekomst

Wat zijn de allernieuwste ontwikkelingen in de gezondheidszorg? Wat betekent vergaande innovatie voor uw beroepsbeoefening en het toekomstig beleid van VvAA? Bestuursleden van de Vereniging zoeken antwoorden op die vragen in de VS. Lees verder »

image

Het bruist in Eindhoven

Wie denkt aan Eindhoven, denkt aan Philips. Maar de lichtstad profileert zich de laatste jaren steeds meer als dé designstad van Nederland. Liefhebbers van wonen, (urban) art en design kunnen in Eindhoven hun hart ophalen. Lees verder »

image

Als de kritiek verstomt

'De GGZ verkeert in een morele crisis. Daar gaan we alleen sterker uitkomen als we met elkaar in gesprek blijven en de mensen koesteren die hun verantwoordelijkheid nemen door hun nek uit te steken!' Lees verder »

image

Mijn huis - Oostkapelle

Soms heeft een mens behoefte aan stilte. Wanneer Julien en Feikje van Rappard even genoeg hebben van de drukte van de stad rijden ze naar Zeeland, waar ze sinds een paar jaar een voormalige koetshuis bezitten. Lees verder »

facebook twitter rss  

Webinar Wkkgz

Volg op dinsdag 11 oktober om 20.00 uur de live-webinar, zodat u op 1 januari 2017 Wkkgz-proof bent.

Arts en Auto App


Arts en Auto
 is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. 
Download de app voor iOS of Android.

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2016