Vaker euthanasie: geruststellend of verontrustend?
header
 
header
02 oktober 2014
header

Uitgaand van de nieuwste cijfers over euthanasie en hulp bij zelfdoding en gegeven de veranderingen in de zorgsector zal het Ignace Schretlen niet verbazen wanneer euthanasie ooit de norm wordt. Hij verwacht ook dat zorgverzekeraars hierop gaan inspelen, want euthanasie voorkomt immers de kosten van verdere zorg. Hoe reëel zijn deze speculaties? Lees verder »

image

'Het gaat mij altijd om de mens'

Menno Baars (47) is als cardioloog én als beeldend kunstenaar succesvol. Zijn kunst slaat internationaal aan en de HartKliniek Nederland die hij vorig jaar in Almere startte, kreeg al snel een vervolg in Lelystad. Compassie is voor Baars de rode draad in zijn werk. Lees verder »

image

Extravagant Dubai

In Dubai lijkt alles uitgevoerd in de overtreffende trap. Dat levert fascinerende extremen op. Vooral onder de winterzon fonkelt het emiraat bijzonder prettig. Daar draagt ook het fabelachtig mooie strand aan bij. Lees verder »

image

Financiering via crowdfunding

Nu banken steeds moeilijker krediet verstrekken, kan crowdfunding een alternatief zijn. Deze vorm van financieren levert ook nog eens betrokken investeerders op. Lees verder »

image

Bewegingsadviseur

‘Je bent al een paar avonden laat naar bed gegaan. Dat is slecht voor je concentratie. Ga vanavond eens om half elf naar bed.’ Als een bekende dat tegen me zegt, zou ik hem of haar een bemoeial vinden. Maar hier is mijn elektronische polsbandje aan het woord. Lees verder »

facebook twitter rss  

Arts en Auto app

De nieuwe Arts en Auto is ook beschikbaar voor tablet en smartphone. Download de app voor iOS of Android.
alt

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2014