OMS pleit voor oprichting College Acute Zorg
header
 
header
12 februari 2013
header

De Orde van Medisch Specialisten (OMS) en de Wetenschappelijke Verenigingen zien in de Kwaliteitsvisie Spoedeisende Zorg van Zorgverzekeraars Nederland (ZN) aanknopingspunten voor de concentratie van de complexe spoedeisende zorg. Hierbij moeten kwaliteit en bereikbaarheid voor elke patiënt voorop staan. De OMS en de Wetenschappelijke Verenigingen pleiten voor oprichting van een College Acute Zorg. Lees verder »

header

Volgens Robert

Acteur Peter Blok is vanaf deze maand te zien in de nieuwe dramaserie Volgens Robert. Een serie over een betrokken huisarts die rond zijn vijftigste levensjaar op meerdere fronten in crisis raakt. Lees verder »

header

Zorgkosten en solidariteit

In het NCRV-programma Altijd Wat van vandaag de vraag of het terecht is dat hoger opgeleiden met een gezonde leefstijl opdraaien voor de hoge zorgkosten van de rest. Vertrekpunt is het onderzoek van Arts en Auto en Zorgvisie waaruit blijkt dat veel artsen bereid zijn het solidariteitsprincipe los te laten. Lees verder »

header

Fly-drives West-Canada

West-Canada is een bestemming die het vooral goed doet bij natuur- en wandelliefhebbers. VvAA QualityTime biedt diverse fly-drives, zoals een 22-daagse fly-drive van Vancouver, via Vancouver Island en het binnenland van British Columbia naar de Rocky Mountains. Lees verder »

header

Ford B-Max

De klasse ‘mini-MPV’s’ is nooit echt uit de verf gekomen. Diverse grote merken zijn eruit gestapt, alleen de Opel Meriva is succesvol. Daarin lijkt Ford verandering te willen brengen met de B-Max, die de aandacht trekt met zijn bijzondere portieren. Lees verder »

facebook twitter rss  

MuziekKliniek


Bezoek de MuziekKliniek van Bram van Schaik en maak kans op kaarten voor Kronos op het World Minimal Music Festival.

Oproep: Mijn receptDe redactie van Arts en Auto is op zoek naar nieuwe kandidaten voor de rubriek Mijn recept. Vindt u het leuk om uw favoriete gerecht te delen met collega’s en geportretteerd te worden in uw keuken, geef u dan op via oproep@artsenauto.nl, o.v.v. Mijn recept. Vergeet niet om uw contactgegevens, leeftijd en beroep te vermelden, én natuurlijk het recept. De redactie neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
header

Redactie

Arts en Auto is een publicatie van:

Vereniging VvAA
Postbus 8153
3503 RD Utrecht
redactie@artsenauto.nl

 
U ontvangt deze mailing omdat u zich heeft ingeschreven via de website van Arts en Auto. De mail is verstuurd aan m.vandijk@artsenauto.nl, u kunt uw gegevens wijzigen of zich direct afmelden
© Arts en Auto 2013